Blogs komen in alle soorten en maten. Fashion, Beauty, Lifestyle en persoonlijke blogs schieten uit de grond als paddestoelen.
Bedrijven maken veel gebruik van bloggers, en gelijk hebben ze! Het is een mooie manier om je producten en/of diensten te promoten voor het grote publiek op een leuke en effectieve manier.

Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik wilde blogger voor John Beerens’ webshop. Ik ken deze webshop redelijk goed omdat ik wel vaker wat heb besteld daar. Het i een webshop gericht op beauty- en haarproducten.
Het is de grootste en (vind ik) leukste webshop in deze categorie van Nederland, dus ik hoefde er niet lang over na te denken. Deal!

KNAPP

John Beerens ontwikkelde een app over beauty en lifestyle met acties, tips & tricks en het laatste nieuws over deze onderwerpen.
Klinkt behoorlijk cool en dat is het ook! Het maakt het lezen van artikels makkelijker omdat je binnen een app blijft. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

6 bloggers zijn het gezicht van de app. Namelijk: Sara, Lotje, Kim, Kim, Lotte en ikzelf.
Elke dag verschijnt er een nieuw artikel op KNAPP door één van deze bloggers en bevat onderwerpen zoals beauty, make-up, haar, lifestyle en fashion.
Zelf schrijf ik wekelijks een artikel over fashion.
Zeker een kijkje waard!

KNAPP

DOWNLOAD

KNAPP

Download KNAPP voor iPhone
Download KNAPP voor Android

KNAPP

Leuk om te weten:
Wanneer je iets bestelt bij John Beerens.com dan krijg je het magazine ‘Beauty Inside’ gratis!
Het magazine bevat allerlei informatie over producten, tips & tricks en andere leuke artikelen.

May