Het is weer het einde van de maand. Dat betekent dat de nieuwe bluxbox weer is ontvangen en ik was ZO benieuwd naar de bluxbox november. Is de box nog steeds een feestje om uit te pakken? Zou ik nog steeds zo tevreden zijn over de inhoud? Lees je mee?

Unboxing Bluxbox november

INHOUD

UNBOXING BLUXBOX NOVEMBER

Deze maand zaten er weer 6 producten in de bluxbox. Yay! Ik heb serieus nog niet eerder een beauty box ontvangen waar zoveel producten in zitten. En eigenlijk zijn het altijd producten die ik goed kan gebruiken. Best knap.
Klik op de foto voor een groter beeld.

Unboxing Bluxbox november

NAOBAY Calming Face Toner. Full size t.w.v. 14,50
Dit is een reinigingstonic voor het gezicht. Met kalmerende Kamille en Gotu Kala extracten.
De toner heeft niet echt een geur en voelt zacht aan als ik mijn huid hiermee schoonmaak. Ook al mijn make-up gaat er af.
Pluspunt: Bijna geheel van natuurlijke ingrediënten en niet getest op dieren!

Paula’s choice; Skin Perfecting 2% Bha Liquid. 30ML t.w.v. €9
Door de aanwezige 2% salicylzuur wordt de huid diep gereinigd. Dit is goed voor puistjes en andere onzuiverheden. De vloeistof heeft geen enkele geur en heeft geen prikkelende bijwerkingen ondanks het aanwezige zuur. Ik ben benieuwd wat dit product op langere termijn met mijn huid gaat doen 🙂
Pluspunten: Niet getest op dieren!

Unboxing Bluxbox november
Unboxing Bluxbox november

Youth Lab CC Complete Cream. 20 ML t.w.v. €11,60
Een CC cream die zich aanpast aan jouw huidkleur. Ik ben benieuwd. Het maakt mijn huid in ieder geval erg zacht en past zich redelijk aan aan mijn huid.
Zelf ben ik toch wat meer van dekkende foundation maar dit is perfect voor in de zomer. Ook dankzij de aanwezige SPF30

Balance me: Natural Protection Moisturizer. 10 ML t.w.v. 13,30
Een moisturizer is altijd goed. Enough said. Door de SPF 25 heb je ook een bescherming tegen de zon.
De moisturizer ruikt lekker fris en smeert goed uit. Het is wel wat dikker dan ik gewend ben van moisturizers maar dat is prima.
Pluspunt: Oók niet getest op dieren! Top!

Unboxing Bluxbox november
Unboxing Bluxbox november

Bee Natural: Lip Balm Pomegranate. Full Size t.w.v. €1,99
Wat een heerlijk product voor zo een prijsje. De lip balsem is 100% natuurlijk en gemaakt van bijenwas. Hierdoor krijg je serieus geen droge lippen meer. De balsem heeft een granaatappel geur en dat ruikt lekker fris.
Ik ben na 1 dag al verslaafd aan smeren…
Pluspunt: OOK niet op dieren getest. <3

Rainpharma: Shower Scrub. 100ML t.w.v. €11,95
Oké, een showerscrub. Fijn! Sweet morning mint ruikt, zoal de naam het al zegt, naar munt. Er zitten geen chemische schuimmakers in maar het schuimt toch licht. Het is namelijk een bodywash en scrub ineen.
De vloeistof is donkerbruin, wat ik niet had verwacht, maar ruikt heerlijk!
En wéér niet getest op dieren!!

Unboxing Bluxbox november
Unboxing Bluxbox november

MIJN MENING

Ik was deze maand zeer tevreden met de bluxbox. Alle producten kan ik goed gebruiken en ik vind ze allemaal ook fijn in gebruik.
Wat ik HELEMAAL top vind is dat er bij sowieso 5 producten niet getest is op dieren. Daar houd ik van!!
Alleen bij de CC cream van Youth Lab kon ik er niet achter komen of zij op dieren testen of niet. Als je het antwoord weet dan hoor ik dit graag.

De box had deze maand een totale waarde van €62,34. En daar word ik blij van. Want je betaalt €14,95 voor een box inclusief verzendkosten.
Ik mis overigens wel de zakjes waar de producten inzaten. Ik gebruikte deze regelmatig, ook als make-up tasje voor in mijn tas bijvoorbeeld. Jammer dat deze niet meer in de box zitten dus.

Wil je de Bluxbox ook bestellen? Als je dat doet via DEZE LINK dan krijg je de volgende maand een extra product in je box! <3 (Let op, alleen geldig via bovenstaande link).

Unboxing Bluxbox november

Ben jij al bekend met de Bluxbox?
Waarschijnlijk is dit de laatste review van de bluxbox voor MayBeautyBlog. Ik ben namelijk hard aan het sparen voor andere dingen en zit erg te twijfelen of ik de bluxbox nog moet houden… Wat zeg jij? Doen of niet doen..?
Disclaimer

May