Yeah! Het is weer het einde van de maand en de bluxbox is weer afgeleverd door de pakketbezorger. Ik blijf iedere maand zin hebben in het openmaken van de bluxbox. Ik was natuurlijk weer erg benieuwd 🙂 Lees je mee om te kijken wat er deze maand in de box zat?

Bluxbox januari 1First of all, de bluxbox had deze maand weer een zakje! Eindelijk ♡. Ik miste deze zakjes in de laatste boxen namelijk al. Ze zijn heel handig om make-up in te bewaren of om je make-up in mee te nemen in je tas.
Deze maand een steviger zakje dan normaal en zilverkleurig. Lovely!
En zoals iedere maand natuurlijk een menu. Hierin staat precies welke producten er in de box zitten en hoe je deze gebruikt.

BODY POLISH

Het eerste product dat ik in de box vond was de Balance me super toning body polish. Het is een full size product en kost €13,50.
In het menu van de bluxbox wordt mij verteld dat het gaat om een verstevigende body polish met anti-oxidanten voor detoxing. De polish verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en voedt de huid met collageen.
Het product moet op de natte huid worden ingemasseerd met ronde bewegingen vanaf de enkels naar boven. En uiteraard afspoelen.
MIJN MENING: Een bodypolish is anders dan een scrub. Het voelt ook anders. Het is een crème die licht schuimt als je het met water aanbrengt en er zitten ontzettend kleine scrubdeeltjes in.
Ik heb het product even getest op mijn hand en deze voelt na gebruik écht lekker zacht.
De geur is trouwens erg lekker! Het ruikt fris, een beetje naar citrusvruchten. Ik moest zelf denken aan een mix tussen sinaasappel en citroen. De geur blijft op mijn hand redelijk  lang ruiken.

Unboxing bluxbox januari

PUIMSTEEN

Een gek uitziende steen zat er in de box. Een puimsteen. Ik heb dit vroeger nog wel eens gebruikt maar dit is echt alweer meer dan 10 jaar geleden schat ik zo.
Dit is de Aldo Bandini lava puimsteen ter waarde van €3,99 en uiteraard een full size product.
Een puimsteen is een steen om het eelt en de dode huidcellen van je voeten te ‘vijlen’ op een zachte manier. Deze steen komt va een basalt vulkanische rots. Wat is dat? Een heel verhaal: Wikipedia.
MIJN MENING: Ik heb de puimsteen nog niet geprobeerd maar hij voelt erg ruw. Dat is goed! Hoe ruwer hoe beter vind ik. De steen doet mij een beetje denken aan een zeespons. Zo eentje die je in overvloed in Griekenland kan kopen. Alleen dan keihard. Oh, en ook doet het me denken aan de maan. Puimstenen werkten voor mij altijd prima en deze zal het vast ook prima doen..

Unboxing bluxbox januari

BAMBOO SHEET MASKER

Maskers vind ik heerlijk. Dit masker is van het merk Earth kiss en heet million year clay facial mask. Het is een full size zakje ter waarde van €2,99.
Het is een bamboo sheet masker, dit houdt in dat het 100% natuurlijk is en daardoor dus perfect voor mensen met allergieën. Dit masker heeft ontspannende en anti-aging eigenschappen. In het masker zit: Marokkaanse klei, lavendel, jeneverbes en Shilajit (een Ayurvedisch natuurlijk product met 85 mineralen.
Bamboo sheet mask earth kissMIJN MENING: Oké, dit vind ik leuk. Het is een soort doekje gedrenkt in een crème/masker dat je over je gezicht legt. Het doekje is erg groot voor mijn gezicht maar dat is prima. Het masker ruikt erg lekker maar ik krijg er dus ontzettende prikkende ogen van!! Ik kan bijna mijn ogen niet openhouden.. Niet heel ontspannen dus. Wat jammer! Na 5 minuten is het ergste wel weg. Het doekje blijft de gehele tijd nattig. Het droogt niet op.

Unboxing bluxbox januari

MUD MASK

Van hetzelfde merk Earth kiss de clean up mud mask. Wederom een full size ter waarde van €2,99.
Dit maskertje is geen doekje maar een vloeibaar masker. Het is een scrub masker met onder andere mediterrane klei, vulkanisch puimsteen (hey, daar hebben we hem weer!), rozemarijn en Shilajit. Nu vraag ik me af wat Shilajit is.. Na even googlen kom ik erachter dat Shilajit ontstaat door humus van gesteente. Het gesteente ‘zweet’ Shilajit uit en het heeft een boel helende werkingen. Ook is dit masker 100% natuurlijk.
MIJN MENING: Het is een bruin maskertje met superkleine scrubdeeltjes en het ruikt erg lekker. Het doet me denken aan de geur van een Hammam ruimte. Ik heb een klein beetje op mijn hand getest en die is heel zacht na gebruik. Ik ben benieuwd hoe het op mijn gezicht is en of dit niet in mijn ogen prikt.. Maar dit probeer ik later deze week uit.

Unboxing bluxbox januari

KLEI MASKER

Nog een masker van Earth kiss: White tea clay mask ter waarde van €2,99 en full size. Zoals de naam al zegt is het een masker met White Thay clay en lotusbloem met 85 mineralen. Net zoals de andere 2 maskers. Het masker belooft de huid te verjongen en zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Ik, als nuchtere Noord-Hollander denk daar niet zoveel bij eerlijk gezegd maar het klinkt leuk.
MIJN MENING: Het masker ruikt heerlijk fris naar lotusbloem. Ik verwachtte al dat ik het lekker zou vinden. Het is een écht klei masker. Het masker wordt dus hard en dit voel ik trekken op mijn huid. Dat is goed, dat hoort bij een kleimasker. Hoe het op mijn gezicht werkt dat weet ik nog niet. Ook dit probeer ik later uit.

Unboxing bluxbox januari

NAGELLAK

Tot slot zat er een nagellak in mijn box van Nailsinc London (10ML) ter waarde van €14 en is een full size product. Ik vind het eerlijk gezegd een hoop geld voor een flesje nagellak. Het merk kende ik nog niet. Er werden 2 verschillende kleuren weggegeven namelijk een grijze kleur (Marylebone mews) en een (bordeaux) rode (Tate). Ik kreeg de rode kleur. Ik had liever de grijze gehad eigenlijk want rood is echt niet mijn kleur..
MIJN MENING: Ik heb de nagellak niet gebruikt want ik ben totaal niet van rood. Mijn moeder heeft ook een bluxbox en misschien heeft zij de grijze, en heel misschien wilt ze wel ruilen :p Anders geef ik de nagellak iemand cadeau.

Unboxing bluxbox januari

DE JANUARI BOX

Unboxing bluxbox januari

Ik was eerlijk gezegd voor de allereerste keer lichtelijk teleurgesteld over de box. Er zitten fijne producten in hoor! Maar ik heb absoluut leukere boxen ontvangen van Blux.
En misschien ben ik wel hebberig geworden maar ik vond de inhoud wat karig vergeleken bij voorgaande boxen.
Mijn favoriete product is met stip op nummer 1 de body polish. Deze vind ik erg lekker en zal ik zeker met veel plezier gebruiken.
Het minst leuke product vind ik de nagellak. Maar dat komt omdat het niet mijn kleur is.

De bluxbox had deze maand een totale waarde van €40,46. Voor de bluxbox betaal je €14,95 dus heb je toch weer wat bespaard.
Ik hoop persoonlijk dat ik volgende maand blijer ben met de inhoud ♡

May