Zelf was ik nog niet bekend met Babor. Maar toen ik de producten zag WILDE-IK-ZE-HEBBEN. Je weet wel, dat gevoel van oooooh! Babo make-up, hebben!
Het zag er allemaal zo mooi uit. Maar nu is de vraag: Is de make-up zelf ook mooi? Ik test in deze review de blush, lipgloss en de oogschaduw uit. Lees je mee?

BABOR

Review: Babor make-up

Babor is een make-up/skincare merk uit Duitsland en bestaat al een redelijke tijd. De producten van Babor hebben verschillende prijsklassen. Zo kun je een crème aanschaffen van €380 maar is de make-up verbazingwekkend goedkoop. De make-up is niet duurder dan €20. Like!
Toch heeft de make-up ook die luxe uitstraling van high-end producten. Ik vond het zelfs een beetje stom om de doosjes weg te gooien omdat ze zo mooi zijn.
Of Babor vegan en/of natuurlijk is kan ik niet terugvinden. Wel zie ik op hun website dat zij bij productie rekening houden met het milieu én ze testen niet op dieren 🙂
Ik ga jullie de producten laten zien die ik heb uitgetest. Namelijk een lipgloss, een blush en een oogschaduw.

Babor Make-up

BLUSH STICK

Review: Babor make-up

De Blush stick (€16,50) in de kleur 02 Pink heb ik geprobeerd.
Het is eigenlijk een soort dikke lipstick-koker met een blush stick erin. Door te draaien aan de achterkant gaat de blush stick omhoog.
Babor-nieuwe-collectie-blush-lipgloss-eyeshadow-9630Erg leuk, ik ontdekte namelijk dat de blush stick aan twee kanten op kan. Aan de ene kant dus de blush stick maar aan de andere kant zit een sponsje, een applicator.
Ik heb deze ook uitgeprobeerd maar persoonlijk vind ik het niet echt een handige applicator en doe ik het liever met mijn vingers.
De kleur is heel zacht en dat vind ik perfect! Roze moet namelijk niet hard zijn. Met deze blush is het een mooi bescheiden en natuurlijk roze blosje.
Babor-nieuwe-collectie-blush-lipgloss-eyeshadow-9631Het aanbrengen vind ik nog wel een beetje een dingetje omdat ik onder mijn blush altijd foundation en poeder heb zitten. Doordat de blush stick ‘vloeibaar’ is ben ik een beetje bang dat ik de poeder en foundation wegsmeer. Ik breng het dus heel voorzichtig aan.
Perfect is het wel in de zomer, dan draag ik geen foundation en kan ik met deze blush stick heel snel en gemakkelijk een mooie kleur op mijn wangen aanbrengen.
Btw. Je kunt de blush ook gebruiken voor de lippen en de ogen.

Review: Babor make-up

LIPGLOSS STICK

Review: Babor make-up

Hierboven zie je de Lipgloss stick in de kleur Plum €17,50. Het is een soort jumbopotlood alleen kun je de stick door middel van draaien omhoog brengen.
Babor-nieuwe-collectie-blush-lipgloss-eyeshadow-9628Het is een long lasting lipgloss en verzorgt je lippen tegelijkertijd.
De kleur is niet hélemaal mijn ding, ik houd zelf iets meer van lichte kleurtjes maar ik moet zeggen dat ik hem wel erg mooi vind!
De lipgloss brent supermakkelijk aan door de stick, geen gedoe met kwastjes of applicators. En de pigmentatie is fantastisch! Het is echt een dekkende kleur en what you see is what you get. Dezelfde kleur verschijnt op mijn lippen.

Review: Babor make-up

EYE SHADOW STICK

Review: Babor make-up

De Eyeshadow Stick in de kleur 02 Mango €16,50 is een prachtige zachtroze/peachy kleur.
Leuk dat dit ook een stick is, ik heb dit nog nooit eerder op deze manier aangebracht.
Babor-nieuwe-collectie-blush-lipgloss-eyeshadow-9625Deze stick heeft ook een geheime dop aan de andere kant met applicator. Het aanbrengen is echt super gemakkelijk. Je brengt de oogschaduw aan met de stick en met de applicator kun je het wat blenden.
De stick is in vaste vorm maar toch is de oogschaduw wat poeder-achtig en het heeft een prachtige shimmer. De oogschaduw is ook waterproof.
Babor-nieuwe-collectie-blush-lipgloss-eyeshadow-9626Ik vind dit vooral gemakkelijk als je haast hebt of als je even een snelle touch up wilt als je onderweg bent of op een feestje. Forget de onhandige palletten, deze stick is serieus echt een uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld ook een hele mooie oogmake-up look maken met verschillende kleuren en deze als basiskleur nemen. Als je dan een touch up doet heb je alleen de stick nodig 😉

 

Review: Babor make-up

WHAT DO I THINK ABOUT BABOR?

Review: Babor make-up

Mijn eerste ervaring met Babor is absoluut positief. Ik vind dit hele fijne producten en zeker voor in de zomer een succes voor mij. De sticks zijn geweldig om even snel een frisse look te creëren in een mum van tijd.
Ik denk dat ik zelf gekozen zou hebben voor lipgloss in de kleur ‘Pink Lady’ en die zal ik vast ook nog aanschaffen. Maar de blush en de oogschaduw vind ik echt heel erg mooi.
Benieuwd naar deze producten of andere make-up of skincare producten van Babor? Check dan hun website/webshop!

Kende jij dit merk al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May