Keune  is een merk die je waarschijnlijk wel kent van de kapsalon. Want het is een echt kappersmerk, maar ook gewoon toegankelijk voor consumenten. Fijn!
Vandaag ga ik een review plaatsen over de haarbeschermingslijn van Keune. Namelijk 2 producten die zorgen dat jouw haar niet tot nauwelijks beschadigd door al dat zonlicht en zee water deze zomer! 

KEUNE

Om even kort wat informatie te geven over Keune; het is een echt Nederlands merk.
Meestal worden de producten gebruikt in salons en kun je ze daar ook kopen. Maar je kunt ze ook gewoon online kopen. Handig!
Persoonlijk vind ik de producten van Keune altijd erg lekker, ze ruiken echt naar de kapsalon. Alsof je er net bent uitgelopen.
En ook niet onbelangrijk: Keune is dierproefvrij!

AFTER SUN TREATMENT

Vakantie musthaves

Of je nu in Nederland blijft deze zomer of dat je naar het buitenland gaat, de UV straling van de zon is net zo sterk. Al zou je misschien denken van niet.
Ook in Nederland is het dus heel belangrijk om je haar goed te verzorgen tijdens de zomermaanden.
Zonnestraling en zeewater zijn namelijk schadelijk voor je haar. Hoe lekker beachy je haar ook zit en hoe mooi je haar ook bleekt door de zon, een goede verzorging is essentieel.

Ik probeerde de Keune Careline Sun Sibille Treatment After Sun. Een mond vol… Het is een masker die je aanbrengt na die fijne strand dag maar ook als je lekker op het terras hebt gezeten.
Het masker is ontwikkeld voor droog, poreus en beschadigd haar. In de treatment zitten essentiële mineralen, tarwe peptiden, vitamine E en druivenpit polyfenolen.

Ik heb dit masker vooral in Griekenland gebruikt tijdens mijn vakantie. Ik ga altijd kopje onder in de zee (heerlijk) dus mijn haar is aan het einde van de dag behoorlijk stug.
Na het wassen van mijn haar bracht ik deze treatment aan. Iedere dag, een week lang. Ik heb geen idee of dit hoort maar ik heb het zo gedaan.
Want mijn haar werd echt heel lekker zacht door deze treatment en ook gaf het mijn haar een goede glans.
Het nadeel is wel dat de treatment geen volume geeft. Het wordt wel heerlijk zacht maar het blijft op mijn hoofd liggen. Dat vind ik jammer.
Verder vind ik de treatment echt heel erg lekker ruiken. Zoals ik al eerder zei ruikt mijn haar alsof ik net bij de kapsalon vandaan kom!

In Nederland gebruik ik dit masker 1 keer per week in de zomer. Dat is meer dan voldoende. Voor volume gebruik ik erna een volumepoeder oid. Geen ramp.
De treatment kost gemiddeld €15 als je hem online koopt. Als je even googled op ‘ Keune Care Line Sun’ kom je ze tegen en kan je de goedkoopste uitkiezen 😉

SUN SERUM

Vakantie musthaves

Oké, de after sun treatment hebben we nu gehad. Maar voorkomen is beter dan genezen toch?
In dezelfde lijn vind je de Keune Sun Sublime Serum. Dit is een serum die je dus in je haar aanbrengt vóórdat je de zon ingaat.

Ook dit serum heb ik tijdens mijn vakantie iedere dag gebruikt.
In het serum zit een SPF (UV-filter) die de schadelijke zonnestraling verminderd en bevat het ook vitamine E om je haar te verzorgen.
De serum kan ook worden gebruikt voordat je je haar gaat föhnen of stijlen, want hij beschermt ook tegen deze hittebronnen.

Dit serum ruikt in ieder geval echt heel lekker. Wederom alsof je net van de kapper vandaan komt.
Het haalt ook de pluis in mijn haar weg wat ik zelf erg prettig vind. Mijn haar pluist namelijk nogal snel. Nou ja, ik heb vooral van die springende haartjes.
Pas wel op met het aanbrengen want als je teveel gebruikt dan word je haar wel wat vettig. En dat is niet de bedoeling.
Ik gebruik 1 pompje per keer, en niet iedere dag (tenzij je het iedere dag wast). En dat is echt voldoende.
Je haar wordt dan, volgens mij, alleen die dag beschermt maar in Nederland is het toch niet iedere dag mooi weer.

De serum is te koop voor gemiddeld €14. Ligt er ook maar net aan waar je hem koopt. Google op: Keune sun serum en je komt ze allemaal tegen.

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May