Kennen jullie het merk Odylique? Ik kende het nog niet. Een biologisch cosmetica merk met heerlijke producten in het assortiment.
En as you know, skincare is voor mij heel belangrijk. Vooral het reinigen van de huid is echt een dingetje. Ik probeerde de cleanser van Odylique en vertel jullie wat mijn ervaring is. 

ODYLIQUE

Coconut cleanser van Odylique

Odylique is een van oorsprong Engels biologisch cosmetica merk. De oprichtster van Odylique had zelf een heel gevoelige huid en merkte dat de reguliere cosmetica producten voor haar huid niets deden. Ze besloot om zelf een product te maken, want waarom niet?
Leuk om te weten is dat Odylique een betekenis heeft, namelijk; Power of Nature. Zoals blijkt uit de betekenis zijn dus alle producten biologisch en bevatten zij natuurlijke ingrediënten.
De producten worden ook gewoon niet in een fabriek gemaakt, hoe cool is dat? Alles wordt handgemaakt in de werkplaats met veel aandacht en liefde.

De filosofie van Odylique is ‘Alle ingrediënten moeten een therapeutische werking hebben op de huid en alle producten moeten prettig zijn in gebruik’.
De ingrediënten bestaan dus alleen maar uit kruiden en essentiële oliën. Natuurlijk zijn de producten dus volledig vrij van chemische toevoegingen en hebben het certificaat  van organische standaarden.
Volgens Odylique hebben zij dus de meest pure producten. En uiteraard NOOIT getest op dieren.

COCONUT CLEANSER

Coconut cleanser van Odylique

De Coconut Cleanser is een zachte reiniging voor het gezicht. Het bevat kokos en extra- vierge olijfolie met essentiële oliën vanwege de reinigende werking.
De cleanser is romig en belooft alle make-up, onzuiverheden en verontreinigingen uit de lucht te verwijderen. De toegevoegde biologische rozenolie kalmeert de huid weer.
De cleanser is heel erg geschikt voor de meest gevoelige huid en zelf voor de huid die last heeft van rosacea.
Verder is de cleanser 100% natuurlijk en geschikt voor veganisten. Ook de verpakking is recyclebaar 🙂

MIJN MENING

Ik vind de buitenkant van de cleanser allereerst echt heel mooi. De kleuren zachtroze en wit geven het product een zacht en fris uiterlijk.
De fles zelf is groot (200ml) en heeft een drukpompje. Dit vind ik zelf het makkelijkst als het gaat om een  gezichtsreiniging.
De crème is absoluut romig maar niet te dik. Het brengt prettig aan op het gezicht en het voelt ook lekker zacht als ik het over mijn gezicht masseer.

Coconut cleanser van Odylique

De geur van de cleanser is echt heel licht. Dat vind ik een beetje tegenvallen want ik had gehoopt op een sterkere kokosgeur.
Ik ruik wel iets van kokos maar zo licht dat het haast verwaarloosbaar is.
Mijn make-up wordt wel goed verwijderd. Ik gebruik bij het reinigen van mijn gezicht ook de Konjac spons (binnenkort hier een review over) en samen met deze reiniger wordt mijn gezicht goed schoon.
Waarschijnlijk is de geur overigens niet zo sterk omdat er geen chemische geurstoffen inzitten maar alleen natuurlijke ingrediënten. En dat maakt het ook eigenlijk wel weer goed.

Als je een heel gevoelige huid hebt of veel last hebt van pukkeltjes dan kan ik je deze cleanser absoluut aanraden. Het is namelijke een hele milde en zachte reiniger. Top!

INGREDIENTEN

Coconut cleanser van Odylique
Coconut cleanser van Odylique

KOPEN

Ben je benieuwd  geworden naar de producten van Odylique? Op de website van Big Green Smile kun je de gehele collectie vinden. Ze hebben best wel veel producten.
Goed om te weten is dat Biggreensmile.nl alleen natuurlijke producten verkoopt die nooit op dieren zijn getest. Je zit daar dus altijd wel goed.

De Coconut Cleanser kost €24,50 maar je kunt ook de travelsize eens proberen om te zien hoe het is voor jou. Hier betaal je €10 voor en krijg je 30ml voor.

Happy shopping!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May