Best wel een hype op het internet. Dus dat moest ik ook even proberen. Het Blackhead mask. Een maskertje dat belooft om al je mee eters uit je gezicht te trekken. Ik was benieuwd! Lees even verder voor de volledige review πŸ™‚Β 

BLACK MASK

De naam zegt het eigenlijk al. Het is een zwartkleurig masker. En je kunt het kopen bij de Big Bazar.
Serieus de Big Bazar heeft een heleboel leuke koopjes. Je moet er echt even naar binnen lopen. Van OPI tot W7 make-up. Niet helemaal mijn ding maar ze hebben er echt een hoop.
Anyway, back to topic. Het blackhead mask is dus een masker die belooft dat jij na gebruik vrijwel zonder mee-eters rondloopt. OkΓ©, ik zit niet onder de mee-eters maar iedereen heeft ze wel. Verstopte porien.

Een doosje bevat 5 maskertjes en kost €1,29. Echt geen drol dus. Als het niet werkt heb ik er ook niet veel voor betaald.
De maskertjes zitten in een zakje en bij openen vind ik het maar een plakkerige troep. HOE ga ik dit in godsnaam netjes op mijn gezicht smeren?!? Niet dus, want ik zat helemaal onder.
Het masker zelf ruikt behoorlijk chemisch. Verre van een natuurlijk product gok ik. Ik heb nog gezocht op het merk omdat ik wilde weten of er op dieren is getest. Ik kon het merk niet via google vinden en ook geen informatie hierover.
Ik schaal hem dus niet in onder diervriendelijk.

GEBRUIK

Blackhead Masker

Excuses voor de kwaliteit van de foto, ik was te lui om mijn camera te pakken. Maar je snapt het idee.
Pas echt op dat je het masker niet in de buurt van je ogen gebruikt, want ik denk niet dat het echt prettig is om uit je wimpers of ooghoekjes te halen…

Het maskertje houd je ongeveer 10 tot 15 minuten op. Je voelt al dat het wat begint te trekken. Het is namelijk een peel-off masker. Deze droogt op tot een soort latex substantie en kan je dan zo van je gezicht aftrekken.
En dat.doet.pijn. Serieus, het was echt niet prettig om dit maskertje eraf te halen. Ik heb het maar heel snel en in 1 ruk gedaan.
Toen ik naar de kant keek die op mijn gezicht zat zag ik eigenlijk geen mee-eters, ik heb foto’s gezien van dames die dat wΓ©l hadden. Maar ik scrub, ik reinig en ik smeer als een gek dus ik vermoed dat ik gewoon weinig verstopte porien heb..
Wat ik wΓ©l zag waren donshaartjes. Hey, dat vond ik niet zo erg haha! Ik zie het maar als een soort waxbeurt. Prima.

WERKT HET?

Blackhead Masker

Om eerlijk antwoord te geven, bij mij heeft het niet gewerkt. Tenminste niet waar het voor bedoeld is. Geen mee-eters gezien. Wel had ik een super zachte huid en geen donshaartjes meer op mijn gezicht! Yay, ook een goed resultaat haha.
Voor die €1,29 gebruik ik de rest gewoon nog om mijn gezicht haarvrij te maken. Maar ik weet niet of ik het nog eens zal kopen.
Als je echt veel diepe porien hebt en mee-eters zou dit best wel kunnen werken hoor. Want het is sterk genoeg om haartjes uit je gezicht te trekken, dus je mee-eters gaan er waarschijnlijk ook zo uit.

May