Crèmes gekocht die toch niet helemaal bevallen? Of die gewoon niets doen voor je huid? Het gebeurt iedereen, mij ook.
Maar er is een oplossing, echt een heel tof concept. Ik had er nog nooit van gehoord: Een swap event.
Ja kledingruil party’s met je vriendinnen, die ken ik wel. Maar een event waar je je huidverzorgingsproduct kan omruilen voor een nieuwe van Clinique? Sounds awesome! Volgend weekend is het zover! Lees even verder voor meer informatie. 

CLINIQUE SWAP EVENT

Clinique organiseert op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november het exclusieve ‘Swap Event’ bij de Bijenkorf. Tijdens dit event kan je één beautyproduct van een willekeurig merk omruilen voor een zelfde soort beautyproduct van Clinique. Een heel tof concept! Clinique vindt namelijk dat het veranderen van één product in je huidverzorgingsroutine al het verschil kan maken voor je huid.
Leuk leuk leuk!

Het Swap Event vindt plaats in de Bijenkorf van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. De inschrijving is € 25. Hiervoor krijgen je SOWIESO een goodiebag t.w.v. € 30,- aan Clinique producten mee en uiteraard het geruilde beautyproduct. Daarnaast zijn er Clinique experts aanwezig die jou graag voorzien van huid- en kleuradvies onder het genot van een hapje en een drankje.

Hoe leuk is dat!
Zelf ben ik echt fan van Clinique. De huidverzorging is awesome en de make-up ben ik ook best wel gek op. Dus ik zou zeggen: doen! Je kan er namelijk niks op verliezen. De goodiebag van €30 + je geruilde nieuwe product. Win – win situatie toch?

CLINIQUE SWAP EVENT

Ik zou dus zeggen ‘ Neem je huidverzorgingsproduct mee en krijg er een nieuwe voor terug’.
De pep-start lijn heb ik nog niet gereviewd maar aanrader (de review komt overigens nog hoor)! Wel heb ik het stappen concept van Clinique getest. Als je benieuwd bent naar deze review kun je hier kijken.
Ook deze producten kan je bijvoorbeeld krijgen in ruil voor je crème/cleanser/toner. Maar laat je sowieso even informeren door de aanwezige Clinique experts wat precies bij jouw huidtype past!
Have fun en you’re welcome voor de tip 🙂

May