Wenkbrauwen die alle kanten op gaan staan en die niet doen wat jij wilt. I hate this.. Mijn wenkbrauwen zijn nogal stug en zijn net een vogelnest wanneer ik wakker word.
Ik gebruik dus sowieso iedere dag een wenkbrauw gel. Normaal gebruik ik de meest budget gel die er is, die van Essence. Maar ik heb nu de gel van Chella geprobeerd. Does it work? 

CHELLA

Ik weet niet hoe het met jou zit. Maar ik kende het merk nog niet.
Het is een Amerikaans merk dat sinds 2003 bestaat en sinds 2010 ook een officiele browbar heeft.
Het merk heeft vooral brow & eye producten maar verkoopt ook skincare en lipstick. Alhoewel ze daar niet veel aanbod in hebben.
Chella is sowieso cruelty free en test nooit op dieren 🙂

EYEBROW DEFINING GEL

WENKBRAUW GEL BY CHELLA

De Eyebrow Defining Gel van Chella kost €18 en is daarom niet bepaald budget. Voor een brow gel vind ik dit nogal duur. Maar hey, als het werkt?
Persoonlijk vind ik mijn wenkbrauwen best belangrijk.  Meestal teken ik ze dan ook met een dip pommade of potloodje. Maar ik heb voor vandaag even niets gebruikt om het effect volledig te leggen op deze brow gel.
De gel bevat aloë vera, zoete amandelolie en kamille. Dit zorgt ervoor dat je huid én haartjes worden gevoed en gehydrateerd.
chella-brow-gel-reviewDe gel komt in een witte stick met een borsteltje zoals je die misschien kent van een mascara.
Het stokje en het borsteltje zijn zwart. Hallelujah! Mijn andere brow gels hebben een transparant borsteltje en na een keer gebruiken is deze alweer bruin dankzij mijn make-up. Ziet er nogal vies uit.
Bij dit borsteltje dus geen probleem want je ziet het toch niet.
De gel zelf is transparant en geurloos.
Bij het aanbrengen merk ik dat het borsteltje vrij hard is en dat bevalt me wel. Hierdoor komen mijn woeste wenkbrauwen zeker in model.
De gel klontert niet, die van Essence doet dit bijvoorbeeld wel. Dan heb ik op een bepaald gedeelte van mijn wenkbrauw een halve liter gel liggen.
Deze doseert dus prima op mijn gehele wenkbrauw.
Verder worden mijn wenkbrauwen niet hard door de gel maar wel wat stugger. Hierdoor blijven ze dus prima in model zitten de hele dag.

 

Zoals je op de foto kan zien heb ik geen make-up gebruikt voor mijn wenkbrauwen. De vorm is best wel prima vind ik. Maar dat is ook dankzij de gel zo hoor. Ik heb namelijk mijn gaatjes wat kunnen vullen en de wenkbrauw in model kunnen brengen.

VERKRIJGBAARHEID

Helaas is het merk niet in Nederland te koop. Wel kan je de producten aanschaffen op de Amerikaanse website. Maar dan moet je rekening houden met importkosten (boven de €22). En niet te vergeten de hogere verzendkosten.
Jammer, want het product zou ik zeker opnieuw hebben gekocht als het in Nederland te koop was.

May