Highlighters zijn het leven. Echt, ik kan niet meer zonder. Die glow maakt net je look af vind ik. Glow Beam is de nieuwe ‘highlighting’ lijn van MUA en ik was natuurlijk nieuwsgierig naar deze budget glow producten. Lees je mee? In het artikel vind je ook swatches en de look die ik ermee heb gemaakt.

GLOW BEAM

De collectie heet officieel ‘The Art of Illumination highlighting’ Maar ik vind Glow Beam leuker klinken eigenlijk. Deze lijn bestaat uit drie verschillende producten die je samen of apart kunt gebruiken.
Wat ik fijn vind is dat alledrie de producten een andere structuur hebben. Namelijk een loose powder, een pressed powder en een ‘vloeibare’ vorm. Hiermee kun je dus heel veel verschillende looks mee maken of voor het ultieme glow gevoel alledrie de producten tegelijk gebruiken.
Hieronder vind je alle producten afzonderlijk gereviewd.

RADIANT ILLUMINATION PALETTE

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

Het ‘Radiant Illumiantion’ Palette is een palette met zes verschillende kleuren en is verkrijgbaar voor €7,50 bij Kruidvat.
In het palette vind je vooral ‘contour’ kleuren. Dus niet echt highlighters als in glowy highlighters.
Dit is dus de basis. Je kunt de lichte kleuren onder de ogen, op het voorhoofd en op de T-zone aanbrengen om ze meer naar voren te laten komen. Ook zit er een ‘banana’ powder in. Een wat gelige kleur die perfect is voor onder de ogen.
Verder vind je wat donkere kleuren voor het contouren. Dit kun je gebruiken onder het jukbeen, tegen de haargrens aan en om bijvoorbeeld je neus te contouren.
De wat lichtere kleurtjes kunnen gebruikt worden om meer diepte te geven over de contour heen.

Ik vind het een fijn palette, waarom? Ik ben geen heavy contour persoon en dit palette is ook subtiel. Je kunt net dat beetje extra in je gezicht naar voren laten komen zonder eruit te zien als een Kim K. a la contouring gezicht.
Kan erg mooi zijn, daar niet van. Maar ik kies daar liever niet voor op de gewone dagen.
De poeders zijn niet heel gepigmenteerd waardoor je als beginner dus zeker dit palette moet gebruiken vind ik. Als de poeders té gepigmenteerd zijn is het namelijk heel moeilijk om dit weer te corrigeren als je het niet goed hebt uitgeblend.

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW
GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

LIQUID HIGHLIGHT CUSHION

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

Dit vond ik zó leuk. Een Liquid Highlight Cushion. Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen maar ik ga het hier proberen uit te leggen. Je kunt het Highlight Cushion kopen voor €7,50.
Wat is het nu precies? Een klein doosje waarin een soort siliconen powderpuff zit speciaal bedoeld voor de vloeibare substantie. Ik gebruikte trouwens mijn mini beautyblender om het aan te brengen. Dat vond ik makkelijker en hiermee kun je ook preciezer werken.

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

Onder de powderpuff vind je een klepje waaronder een sticker zit die je moet bewaren, want die moet je na gebruik weer over  het kussentje plakken. Onder de sticker zit dus een kussentje waarin een soort liquid zit.
Door het kussentje kun je daar precies de hoeveelheid van pakken om aan te brengen. Superleuk idee en werkt ook nog eens prima. Met mijn beautyblender drukte ik zachtjes op het kussen en bracht ik het aan op mijn jukbeen.
Het geeft echt die natural glow. Heel anders als een poeder highlighter. Ik vind het echt prachtig en ben van dit product absoluut fan.

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW
GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

HIGHLIGHTING POWDER

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

En de laatste, de Highlighting Powder. Verkrijgbaar voor €7,50. Deze is echt hardcore. Geloof me, die glow krijg je zeker met dit product.
Het doosje is trouwens net zo mooi als de Liquid Highlighter en als je hem opendoet zit er een soort draaisysteem in. Wat een leuke verpakkingen allemaal, word ik vrolijk van.
Anyway, als je aan het doosje draait dan komt de poeder dus naar buiten en kun je het aanbrengen op het gezicht. De poeder is goudkleurig en daarom perfect voor in de zomer op je bronzy skin.

Ik heb de poeder bovenop de Liquid Highlighter aangebracht voor een nog intenser effect. Want highlighter over een liquid product is echt ZAZABOOM.
Dat kun je ook wel zien op de foto’s hieronder.

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW
GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

LOOK

ZONDER FLITS

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

MET FLITS

GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW
GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW
GLOW BEAM VAN MUA: REVIEW

OORDEEL EN VERKRIJGBAARHEID

Allright mijn algehele oordeel. Ik was echt positief verrast door deze producten. MUA is absoluut een fijn merk maar had ik deze glow nooit verwacht.
Je kunt het met deze producten heel subtiel aanbrengen maar ook een keiharde glow maken. Top. De verpakkingen vind ik ook heel leuk. Erg leuk bedacht en even anders dan anders zeg maar.

Al deze producten zijn te koop bij Kruidvat in de winkels en ook online.

Ga jij voor een subtiele glow of kies je voor de hardcore glow?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May