Wie mij echt vanaf het begin volgt heeft de Marc Inbane tanning spray al eens voorbij zien komen. Maar nu heb ik de nodige tools erbij. Namelijk de handschoen en de speciale kabuki kwast. Mooi bruin zonde zon. Werkt dit nu echt zoveel beter?
Ik laat het in dit artikel zien. 

MARC INBANE

Mooi bruin zonder zon

Zoals ik al aangaf heb ik de tanning spray van Marc Inbane al eens eerder geprobeerd. In een video. How cute! Je kunt dat artikel en de video hier vinden.
Daar vind je ook meer informatie over het merk als je dit graag wilt zien. Het is namelijk een Nederlands merk dat zich gespecialiseerd heeft in tanning en daarnaast ook nog tools en tegenwoordig ook geurkaarsen ♡
Je kunt de producten in verschillende webshops vinden maar je kunt het natuurlijk ook gewoon op de webshop van Marc Inbane zelf kopen.

TANNING SPRAY

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Ik heb het pakketje Marc Inbane Le Petit. In dit pakketje voor €24,95 vind je een miniatuur tanning spray van 50ml en een zakje zwarte exfoliator (6ml).
Dit pakketje is ideaal voor degenen die het nog niet hebben geprobeerd en benieuwd zijn of het wat voor ze is.
De spray bevat  Aloë Vera en Ginkgo en belooft snel te drogen zonder vlekken of strepen achter te laten.

De scrub is een hydraterende exfoliator (lichte scrub) die antibacterieel werkt. Het wordt ook aanbevolen om eerst te scrubben voordat je tanning spray gebruikt omdat op deze manier de dode huidcellen worden verwijderd en het resultaat mooi egaal wordt.

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW
MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

KABUKI KWAST

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Deze Kabuki Kwast kun je kopen voor €24,95. Dat lijkt een hoop geld maar voor make-up kwasten geef ik ook zoveel uit als het werkt. En mij is laten vertellen dat deze kwast geen enkel product opneemt waardoor het niet alleen ideaal is voor de tanning spray maar óók om je make-up mee aan te brengen. En dat klopt!

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW
MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

RESULTAAT

VOOR

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

NA

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Ik hoef weinig te zeggen over het resultaat denk ik. De foto’s zeggen genoeg…
Ik merk wel dat het veel egaler is als ik de kwast gebruik. Ik spray de tanningspray dus over mijn gehele gezicht en decolleté van een afstand van ongeveer 20 centimeter en vervolgens ga ik met de kwast over het gebied heen met ronde zachte bewegingen om de spray goed egaal te verdelen.
Ik moet zeggen dat dit wel veel fijner werkt dan zonder kwast!

HANDSCHOEN

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Naast de kwast hebben ze ook een andere tool. Namelijk de Marc Inbane Glove en die koop je voor €9,95.
Deze is bedoeld voor het lichaam. De handschoen heeft een structuur van microvezels waardoor hij heel zacht en prettig aanvoelt op de huid. Verder kan de handschoen worden gewassen op 30 graden (fijn!).

Ik merkte dat de tanningspray niet erg mooi werd op mijn handen en voeten. Ik kreeg er oranje vlekken en gebruikte het dus niet meer voor mijn lichaam. Ik heb mij door de Marc Inbane medewerkster laten vertellen dat deze handschoen juist bedoeld is om die vlekken tegen te gaan.
Door de spray op de handschoen te sprayen en dit aan te brengen op de armen of benen wordt het resultaat heel egaal en dat klopt. Voor de handen en voeten is het de bedoeling dat je de handschoen in één vloeiende beweging over deze delen haalt.

Zonder de handschoen had ik last van vlekkerige handen en voeten

En waarempel (leuk woord blijft dit toch), het was inderdaad egaal en niet vlekkerig!
Ik moet zeggen dat het resultaat op mijn gezicht veel beter was dan op het lichaam, mijn lichaam is namelijk ook nooit echt wit vanwege mijn Indische genen, dus misschien ligt het daar wel aan.
Maar voor mijn gezicht is dit absoluut een musthave in de periodes dat er weinig zon is!

Gebruik jij wel eens een tanning spray?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May