We hebben er al een klein beetje van mogen proeven. De zomer is weer in aantocht en de zon gaat steeds meer schijnen. Ik word er zelf in ieder geval mega vrolijk van, mijn huid ook als ik die goed bescherm tenminste.
Zonneproducten zijn vaak duur, in deze review laat ik een zonbescherming en een aftersun van Kruidvat Solait zien die heel goed betaalbaar zijn én gewoon glitters bevat. Iedereen houdt van glitters toch?

KRUIDVAT SOLAIT

Kruidvat Solait

Kruidvat heeft een heel groot assortiment eigen merk. Zo ook in de zonneproducten. De keuze is reuze kun je eigenlijk wel zeggen.
Zo hebben ze crèmes, olie, producten voor kinderen, aftersuns en allemaal in alle beschikbare SPF varianten. Ik smeer mezelf in de zomer eigenlijk altijd wel in met een hoge factor. Mensen die denken dat je daar niet bruin van wordt hebben het mis.
Het is namelijk zo dat je misschien wel wat langzamer bruin wordt met een hoge factor maar wél mooier bruin én de kleur blijft langer hangen omdat je je huid goed beschermt waardoor het niet uitdroogt.
En het allerbelangrijkste, je voorkomt zo een lelijke enge leren huid en rimpels die je wel eens ziet bij oudere dames die hun leven lang in de zon liggen zonder bescherming.

SUNSPRAY GEL

Kruidvat Zonbescherming SPF

De ‘Kruidvat Solait Summer Bronze SPF30 Sunspray Gel‘ is ook verkrijgbaar in een SPF 15 en kost €5,99. En dat is niet veel!
De spray gel is geschikt voor een zeer lichte huid en bevat plantaardige olie en aloë vera die de huid voeden en verzorgen. Ook bevat het Vitamine E. Dit zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrand en maakt pigmentvlekken lichter.

Ik verwachtte eigenlijk een olie! Haha supergek, want er kwam meer een crème uit. Het is een wit/bruin-kleurige crème die fijn uitsmeert op de huid en PRECIES zo ruikt als ik had gehoopt. Namelijk die lekkere tropische geur die veel zonnebrandproducten hebben. LOVE IT! Ik heb geen parfum meer nodig.

AFTERSUN MET SPARKLES

Kruidvat Zonbescherming SPF

De ‘Kruidvat Solait Aftersun Golden Shimmer Dry Oil Spray‘ is een aftersun voor de kleine prijs van €4,99.
Ook deze spray bevat Vitamine E die huidveroudering helpt te voorkomen, zoals ik al aangaf bij de sunspray. Verder voedt en verzorgt het de huid na het zonnen. En bevat luxe goudkleurige glitters! Ik hou ervan.

Kruidvat Zonbescherming SPF
Kruidvat Zonbescherming SPF

Niet schrikken, je zal er niet bijlopen als een glitter alien het valt mee! De glitters lijken heel veel als ze uit het flesje komen maar eenmaal op de huid uitgesmeerd geeft het een hele subtiele glow. Ik vind het echt prachtig. Zeker op een gebruinde huid op bijvoorbeeld je benen en je schouders. Ik zou het in ieder geval niet op je gezicht doen. Tenzij je dat echt graag wilt..
En ook dit ruikt heerlijk! Dezelfde geur als de sunspray, een lekkere tropische zonnegeur. Ik vermoed dat er wat kokos geuren inzitten 🙂

VERKRIJGBAARHEID

Kruidvat Zonbescherming SPF

Deze producten zijn natuurlijk bij Kruidvat te koop. In de winkel zelf maar ook online kun je ze vinden als je solair intoetst in het zoekveld. Of je klikt gewoon hier. Das makkelijker 😉

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May