Yay! Eindelijk is het zover. Sabrine Cat heeft haar webshop gelanceerd en vandaag review ik haar wimpers!
Superfijne fact: ze zijn cruelty free, dus geen mink en zien er alvast prachtig uit.
Nog een leuk feitje: Bij je bestelling krijg je ook nog eens leuke cadeautjes. Anyways, voor meer informatie en de foto’s van de wimpers moet je even het artikel lezen! 

SABRINE CAT LASHES!

SABRINE CAT

First of all het merk ‘Sabrine Cat’. Niet alleen is zij een merk, ze is ook nog eens een hele lieve en superknappe dame die van haar passie haar werk heeft gemaakt.
Make-up is haar grootste passie en je kunt onder andere bij haar terecht voor workshops. Check haar Instagram eventjes als je toch bezig bent!

LASHES

SABRINE CAT LASHES!

Door naar de wimpers!
Er zijn drie verschillende wimpers verkrijgbaar. Namelijk de Galaxy, de Mermaid en de Unicorn. Oh, how i love the names. Geen vrouwen/meisjes namen maar gewoon geïnspireerd op zeemeerminnen en eenhoorns, YES!
De wimpers komen in een simpel maar mooi doosje binnen én je krijgt er ook nog een schelpendoosje bij om je wimpers in te bewaren. En die zijn ZO LEUK! Check de foto!

SABRINE CAT LASHES!
SABRINE CAT LASHES!

Nu de wimpers zelf. Uiteraard gebruikt ze geen dierenleed in haar producten dus zijn de wimpers van pure silk. Daardoor zien ze er ook zo mooi en natuurlijk uit. Geen glanzende plastic haren, maar natuurlijke haartjes die niet van echte haartjes te zijn onderscheiden.
De rand van de wimpers is niet te dik waardoor je ze ook kunt dragen zonder eyeliner (fijn! Ik draag zelf namelijk niet zo vaak eyeliner). Met eyeliner kan natuurljk altijd. Dat maakt de look wel net wat intenser.

Je kunt kiezen uit verschillende stylen. Van natuurlijk tot opvallend

Er zijn momenteel drie verschillende wimpers te koop. Namelijk de Mermaid: een wimper met een waaiervorm maar toch natuurlijk oogt. De Unicorn heeft ook een waaiervorm maar is wat voller van haar, deze is bijvoorbeeld perfect voor een opvallende ooglook. En de Galaxy, de meest natuurlijke wimper. Voor als je net dat beetje extra wilt.

MERMAID

SABRINE CAT LASHES!

UNICORN

SABRINE CAT LASHES!

GALAXY

SABRINE CAT LASHES!

Hier zie je de wimpers op mijn eigen oog.

MERMAID

SABRINE CAT LASHES!

UNICORN

SABRINE CAT LASHES!

GALAXY

SABRINE CAT LASHES!

VERKRIJGBAARHEID

SABRINE CAT LASHES!

De wimpers én nog meer goodies (volgende week een review over de TE leuke make-up kwasten van Sabrine Cat) kun je kopen bij de webshop van Sabrine Cat zelf.
Bij iedere lash bestelling krijg je een schelpendoosje gratis meegestuurd, SUPER leuk!  Wil je op de hoogte blijven van de acties of gewoon mooie foto’s bekijken? Volg Sabrine Cat Shop dan op Instagram.

Welke wimper zou jij willen als je mocht kiezen? Mermaid, Unicorn of Galaxy?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May