Afgelopen week plaatste ik de vlog van het NARS event waar ik ook de goodiebag unboxte (de video vind je ook terug in dit artikel hoor). Maar nu wilde ik natuurlijk ook nog even laten zien hoe de goodies eruit zien en heb ik ze voor je geswatcht en aangebracht. Have fun!

GOODIEBAG NARS

NARS GOODIES + LOOKS

Het lancering event voor VIPS & #narsissists was vorige week dan eindelijk zo ver. Ik heb het allemaal vastgelegd op video die je hier kunt terugkijken. Abonneer je meteen even op mijn kanaal trouwens!
Anyways, daar heb ik de bovenstaande producten gekregen in de goodiebag. En omdat iedereen zooo nieuwsgierig is naar de producten en ze nog niet te koop zijn heb ik besloten om ze even uitgebreid te reviewen voor jullie.
De verkrijgbaarheid van de producten vind je helemaal onderaan het artikel. Ik kan alleen de prijzen er nog niet bij zetten want die weet ik niet. Ik kan de Amerikaanse prijzen er wel bij zetten zodat je een beetje een idee hebt in welke prijsklasse je moet denken.

YACHIYO KABUKI BRUSH

NARS GOODIES + LOOKS

Als eerste de Yachiyo Kabuki Brush. Een iconic product waar ik heeeeel veel goede verhalen over heb gehoord. Ik was dus super excited dat ik deze kwast in mijn goodiebag vond.
De kwast kost op de Amerikaanse website $55, het is dus best aan de hoge kant. Maar voor de echte NARS- en make-up liefhebbers is dit wel dé brushes der brushes.
Het is een multifunctionele kwast, namelijk om je contouring mee aan te brengen, je bronzer, je blush, je highlighter of om poeders te blenden in de huid.

NARS GOODIES + LOOKS
NARS GOODIES + LOOKS

De kwast is ook een pláátje om te zien. Het is handgesponnen en loopt van dun naar dik waardoor het ook lekker in de hand ligt.
De kwast zelf is lekker zacht en gebruik ik persoonlijk het liefst om mijn ‘gebakete’ translucent powder te blenden en om de bronzer aan te brengen.
Heel blij met dit item in de bag!

EYELINER

NARS GOODIES + LOOKS

Een zwarte eyeliner is zoiets als een Little Black Dress. Iedereen zou er eentje moeten hebben, en volgens mij heeft iedere vrouw wel een zwarte eyeliner.
Deze Larger Than Life, Long-Wear Eyeliner in de kleur Via Veneto is verkrijgbaar in nog 16 andere kleuren en kost $26. Het potlood blijft lang zitten, heeft een hele intense (zwarte) kleur en heeft een ingebouwde puntenslijper aan de achterkant om het puntje weer scherp te maken voor die strakke wing bijvoorbeeld.

NARS GOODIES + LOOKS
NARS GOODIES + LOOKS

Het potloodje is inderdaad heel mooi zwart en blijft de hele dag zitten zonder uit te lopen! Fijn! Ik heb namelijk heel snel last van uitgelopen ooghoeken waardoor ik er heel droevig uit ga zien haha.
Wat ik fijn vind aan dit potlood is dat je er heel strakke lijnen mee kan zetten maar je kunt er ook mooie schaduwen mee maken als je het potlood wat schuiner houdt en minder druk zet.
Perfect voor de smokey eye maar ook om het oog net wat meer intensiteit te geven door het in de wimperlijn aan te brengen.

MASCARA

NARS GOODIES + LOOKS

De Black Moon Audacious Mascara is dé mascara onder de mascara’s. Ik vond hem al erg chic om te zien omdat hij een beetje lijkt op het design van Louboutin. I love it, het zwarte met het rode. Heel stijlvol. Voor $26 heb je deze mascara zelf ook.
Verder is deze mascara de winnaar van de Prix Beauté Stars Madame Figaro. Zegt me echt helemaal niet zoveel maar ik dacht, laat ik het er toch even bij zetten.
Het borsteltje heeft meer dan 200 verschillende haartjes met verschillende lengtes om de wimpers van de wortels tot de punt goed te kunnen pakken. Hierdoor worden de wimpers goed van elkaar gescheiden, verlengd en krijg je meer volume.

NARS GOODIES + LOOKS
NARS GOODIES + LOOKS

Je ziet het dus niet op de foto, maar toen ik de mascara voor het eerst opendeed was het borsteltje ook rood! Tenminste de haartjes dan. Ik vond het echt heel tof haha. Ja sorry, daar kan ik gewoon blij van worden.
De mascara loopt bij mij niet uit en zit de hele dag prima. Wat wel fijn is, is dat het makkelijk te verwijderen is met een oog make-up remover. Geen geboren dus.
Ik krijg inderdaad iets langere wimpers en volume. Zie onderstaande foto’s voor het resultaat.

VOOR

NARS GOODIES + LOOKS

NA

NARS GOODIES + LOOKS

Ik heb wel echt ontzettend rechte wimpers maar wél veel wimpers. Ik heb dus de wimperkrultang ook gebruikt hoor voor de na-foto. Die heb ik gebruikt vóórdat ik de mascara aanbracht.

BRONZING POWDER

NARS GOODIES + LOOKS

De Bronzing Powder – Laguna ($40) is ook een heel populair product onder de NARS liefhebbers. De poeder is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar en de Laguna is de lichtste kleur. Ik denk dat ik Irrèssisteblement ook wel zou kunnen hebben. Die is net een tikkie donkerder dan deze.
Deze bronzing powder heeft een golden shimmer en geeft je gezicht meer warmte. Je kunt er mee contouren volgens NARS en kan je de look geven van een gebruinde huid.
Verder zorgt de bronzing powder ervoor dat de fijne lijntjes en poriën worden ‘gevuld’ zodat het gezicht er egaler uitziet.

NARS GOODIES + LOOKS
NARS GOODIES + LOOKS

Op de swatch hierboven heb ik het met mijn vinger aangebracht en is het dus wat donkerder dan dat je het op je gezicht zou aanbrengen met een kwast.
Voor deze poeder gebruik ik trouwens de Yachiyo Kabuki Brush graag :). De kleur neigt wat naar het oranje waardoor ik het geen mooie poeder vind om te contouren. Dit doe ik liever met wat koelere kleuren.
Maar om over de contouring te gaan met deze bronzer is wel heel mooi. Ook kun je het gewoon aanbrengen onder de jukbeenderen en bij de haargrens voor een subtiele contour. Of als je een gebruinde huid hebt all over je face. Hij valt totaal niet oranje uit op mijn huid trouwens. Maar ik heb zelf ook een warme huidtint.

OOGSCHADUW

NARS GOODIES + LOOKS

En tot slot de oogschaduw waar ik uren naar kon kijken. Ik vind hem zó mooi. Het is de Dual-Intensity Eyeshadow in de kleur Callisto. De oogschaduw kost op de Amerikaanse site $29.
Deze oogschaduw is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren maar ik vind deze denk ik ook echt één van de mooiste.

NARS GOODIES + LOOKS
NARS GOODIES + LOOKS

De kleur Callisto heeft echt een dikke shine. Heel mooi! Het doet me een beetje denken aan parelmoer maar dan veel intenser.
Je kunt de oogschaduw droog aanbrengen voor een subtiele look, dat heb ik gedaan en dat kun je hieronder op de foto zien. Maar je kunt hem ook vochtig aanbrengen voor een veel intensere kleur.

NARS GOODIES + LOOKS

Ik heb geen speciale ooglook gemaakt verder omdat ik echt de focus wilde leggen op deze oogschaduw. Ik heb op de foto dan ook alleen Callisto gebruikt zonder ook zelfs een primer te gebruiken.
Ik denk dat als ik een primer gebruik en de kwast wat vochtig maak dat de kleur er helemaal uitknalt. Maar dat gaan jullie nog zien op mijn May Cate!
Oh, en ben je nu echt een shiner? Dan zou je deze oogschaduw ook gerust als highlighter kunnen gebruiken. Shine bright like a diamond babe!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

NARS is dus nóg niet verkrijgbaar in Nederland en daarom kon ik ook nog niet de exacte prijzen vermelden. Maar vanaf 1 september kun je helemaal los gaan bij de webshop van de Bijenkorf. Want vanaf die dag kun je NARS Cosmetics online shoppen in Nederland.
Wil je nu liever alle producten even live bekijken? Dat kan, vanaf 14 september openen de NARS counters in de Bijenkorf Amsterdam en Utrecht. Vanaf midden november opent de counter ook in de Bijenkorf in Rotterdam!

Wat ga jij kopen als NARS in Nederland te koop is?!?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May