Goedemorgen! Afgelopen week heb ik Vlog #04 opgenomen! Yay. Ik was onder andere bij het Urban Decay Dinner en de VIP launch van NARS Cosmetics. Ook unbox ik de goodiebags INCLUSIEF de allernieuwste palettes!

Goedemorgen! Afgelopen week heb ik Vlog #04 opgenomen! Yay. Ik was onder andere bij een diner van Urban Decay en de VIP launch van NARS Cosmetics. Ook unbox ik de goodiebags INCLUSIEF de allernieuwste palettes!

VLOG #04

ABONNEER JE HIERONDER!

Wat is jouw favoriete NARS product?

NARS

NARS is sinds 2017 (weer) in Nederland te koop!Β Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.Β Meer artikels over de producten van NARS of een ander NARS event vind je hier!

URBAN DECAY

Urban decay dinner

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

Deze review/video bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Disclaimer

May