Think pink met de Magic Mitt van Jane Iredale. Een make-up ‘cleansing’ tool die-je-moet-hebben en waarbij je dan tegelijkertijd het goede doel steunt. Want voor ieder verkochte Magic Mitt wordt 2 euro aan Pink Ribbon (KWF) gedoneerd. Tof! Lees je verder voor meer informatie over deze magische handschoen?

JANE IREDALE

STEUN PINK RIBBON MET DEZE JANE IREDALE MAGIC MITT

Het pareltje van Hélène V., zo kun je het merk Jane Iredale eigenlijk wel noemen.
De make-up van Jane Iredale is minerale make-up en bevat dus geen enkele schadelijke stoffen maar juist de meest pure ingrediënten.
Jane Iredale, de oprichtster van het merk klinkt misschien bekend voor de wat oudere dames. Zij heeft namelijk al een carrière achter de rug in de film industrie. Zij werkte daar met de allerbeste visagisten en heeft zelfs met Steven Spielberg en Meryl Streep.
Zij was de allereerste die een make-up lijn lanceerde dat op basis van mineralen was en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Haar motto is dan ook: ‘De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid.’.

MAGIC MITT

STEUN PINK RIBBON MET DEZE JANE IREDALE MAGIC MITT
De Magic Mitt van Jane Iredale is een speciaal soort microvezel handschoen die je make-up verwijdert met alleen water. Does that work? Trust me! Het werkt inderdaad echt. Heel tof!
Erg makkelijk dus om mee te nemen maar ook om je huid eventjes rust te gunnen van reinigingsproducten bijvoorbeeld.
De handschoen kost €17 en bij aankoop wordt hiervan twee euro gedoneerd aan Pink Ribbon van KWF en in België aan Think Pink.
Ontzettend leuk dus om voor jezelf te kopen, om cadeau te doen met het Sinterklaasfeest of Kerst en tegelijkertijd dus de stichting steunen die van het ontvangen geld onderzoek doet naar het bestrijden van kanker. Iets dat helaas nog steeds nodig is…

Oh en by the way, mascara wordt zelfs verwijderd met de handschoen. Worth the money dus! De Magic Mitt is verkrijgbaar via  http://www.helene-v.com.[/vc_column_text%5D%5B/vc_column%5D%5B/vc_row%5D%5Bvc_row%5D%5Bvc_column width="1/2"]

STEUN PINK RIBBON MET DEZE JANE IREDALE MAGIC MITT
STEUN PINK RIBBON MET DEZE JANE IREDALE MAGIC MITT

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May