Heeyyy, daar ben ik weer met een adventskalender! Yay! Deze keer die van Clinique. Een kalender die je echt-moet-hebben als je van huidverzorging én make-up houdt.
In dit artikel zie je de unboxing. Enjoy!

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

CLINIQUE ADVENTSKALENDER

De Clinique Adventskalender is er natuurlijk ook weer dit jaar. Dé kalender als je into make-up en skincare bent want je vind echt van alles in de kalender. De adventskalender is tCLINIQUE ADVENTSKALENDERe koop bij uiteraard Clinique zelf en ook bij de Bijenkorf voor €69 maar is momenteel in de aanbieding voor €55 bij de Bijenkorf. Yes!
In de kalender vind je 24 vakjes met dus 24 goodies van Clinique zelf. Vooral de best verkochte producten vind je erin, dus het is absoluut de moeite waard.
Denk aan make-up, huidverzorging, make-up tools en zelfs parfum!

UNBOXING

Nu dacht je misschien dat ik hem volledig zou unboxen in dit artikel. Nope! Ik vind het zelf ook mega leuk om mezelf te verrassen en mocht je nu ook een kalender willen kopen of hebben dan bevat het artikel vrijwel geen spoilers. Oke, 3. Want ik ga de eerste drie vakjes openen en de rest open ik op de dagen zelf in mijn insta story. Dus als je benieuwd bent, volg me gelijk even.

DAG 1: MINI CHUBBY LIPSTICK

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

DAG 2: PEP START OOGCRÈME

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

DAG 3: ZWART OOGPOTLOOD

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

Heb jij al een beauty adventskalender?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May