Via mijn insta story kon je het al zien. Vorige week bracht ik namelijk een bezoek aan de Lush winkel op Amsterdam Centraal Station. En ik heb een he-le-boel fijne producten gezien en geprobeerd. Ook kreeg ik hier wat van mee. Die reviews komen er natuurlijk nog aan. Maar nu eerst een impressie van mijn bezoek en de nieuwe VALENTIJNS(!)collectie! Have fun.

LUSH

Lush bezoek aan amsterdam CS

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat in de jaren zo groot is geworden dat vrijwel iedereen dit merk wel kent. Het is dan ook een uniek merk. Het maakt haar producten helemaal handgemaakt met alleen maar verse en natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken dus absoluut geen chemische ingrediënten, parabenen en de rest van alle ingrediënten die gewoon eigenlijk niet thuis horen in producten die je gebruikt voor de huid.
Ook zijn ze altijd dierproefvrij en zijn ze op social media vooral bekend van de ‘bathbombs’. Ik heb geen bad, mega jammer.
Eerdere artikelen van dit merk vind je hier.

BEZOEK & RONDLEIDING

Lush bezoek aan amsterdam CS

Op mijn insta story heb je het dus al kunnen zien. Ik had een afspraak met Lush op Amsterdam Centraal om een rondleiding door de winkel te krijgen, alles te zien, voelen en ruiken en de nieuwe valentijnscollectie te bekijken. FUN!
De winkel zit in de IJ-passage op centraal en heeft heel leuk en vrolijk personeel. Ik werd meteen van harte begroet. Leuk!
De winkel ruikt ook zó heerlijk en ik zag alleen maar fijne dingen. Als je wel eens in een winkel van Lush bent geweest dan weet je hoe dat voelt. It’s like a candy store for adults. Ik wilde alles voelen en ruiken en dat mocht natuurlijk.

De foto’s hierboven zijn niet van de allerbeste kwaliteit, maar you get the idea. Ik wilde het toch nog even laten zien als je mijn story gemist hebt.
Nadat ik alles had gezien mocht ik maar liefst 5 producten uitkiezen om mee te nemen.. En ja, dat was heel moeilijk haha! I want it all!!
Maar May, nu even niet hebberig doen en kijken wat je het lekkerst vond en wat je nodig hebt. Hieronder zie je de producten die ik heb uitgekozen (en dus het meest lekker en/of interessant vond).

JELLY MASK

Lush bezoek aan amsterdam CS

PRIMER

Lush bezoek aan amsterdam CS

HAARMASKER

Lush bezoek aan amsterdam CS

SERUM VOOR GEZICHT

Lush bezoek aan amsterdam CS

(VALENTIJNS-) SCRUB

Lush bezoek aan amsterdam CS

EXTRA: ZEEPJE

Lush bezoek aan amsterdam CS

En nu wil je natuurlijk weten waarom ik het heb uitgekozen en hoe de producten bevallen. Well, ik ga over ieder product een aparte review schrijven! Ik heb het zo besloten omdat ik dan wat uitgebreider kan ingaan op de producten. En zeker bij dit merk vind ik dat wel belangrijk.
In de loop van deze maand vind je dus de reviews over deze producten op maycate.com!

Wat is jouw Lush musthave?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May