Wil je weten wat momenteel mijn favoriete lippies zijn? De Delilah Liquid Lipstick draag ik nu vrijwel iedere dag. Ze zijn niet alleen mooi van kleur maar ze zitten ook heel fijn, zeker nu met de kou heb ik snel last van droge lippen, dat heb ik bij deze matte lipstick precies niet. Lees je mee?

DELILAH COSMETICS

DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW

Het merk Delilah Cosmetics is een zalig merk waar ik vaker producten van heb gebruikt. Ben je benieuwd? Kijk dan eventjes hier.
Het merk is ontstaan vanuit een passie voor cosmetica en de wens van alle vrouwen met alle huidtypen. De producten zijn te herkennen aan de luxe en elegante uitstraling en zijn ook nog eens  dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen.

COLOUR INTENSE LIQUID LIPSTICK

DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW

Deze Colour Intense Liquid Lipsticks vond ik in de Christmas Cracker Gift Set van het merk. Deze ontving ik net precies één dag voor de kerst en daarom heb ik besloten om de lipsticks apart nog even te reviewen. Juist omdat ik ze zo mooi vind.
De lipsticks hebben een matte finish, zijn hoog gepigmenteerd, long-lasting en voelen licht aan op de lippen.
De kleuren Beau en Belle zijn helemaal nieuw en neigen naar de nude kleurtjes, mijn favoriete tint! Verder bevatten de lipsticks minerale klei waardoor de matte finish ontstaat maar tegelijkertijd ook voorkomt dat de lippen uitdrogen en worden ze meteen gehydrateerd.

DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW
DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW

Ten eerste vind ik het uiterlijk van Delilah Cosmetics altijd mooi. Het ziet er inderdaad elegant uit en geeft me een luxe gevoel. Qua uiterlijk lijken de liquid lipsticks op reguliere lipsticks, maar bij het openen komt er een applicator uit. De applicator heeft een heel fijne vorm waardoor je de lipstick netjes kunt aanbrengen op de lippen, ook in de hoekjes.
De lipstick droogt mat op en geeft me inderdaad geen droge lippen. Dit vind ik heel belangrijk, want hier heb ik echt heel erg veel last van.
Ook blijft de lipstick lang zitten. Wanneer je hebt gedronken en gegeten moet het even bijgewerkt worden maar in principe blijft het heel netjes zitten.
Ik vind de kleur ‘Beau’ het mooist staan, dus deze heb ik al heel wat keren gedragen!

BEAU

DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW

BELLE

DELILAH LIQUID LIPSTICKS REVIEW

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Delilah Cosmetics is in Nederland onder andere bij Babassu te koop. Voor de volledige collectie en meer informatie over het merk kijk je op de website van Delilah zelf. Hier vind je alles wat je nodig hebt.

De Delilah Liquid Lipsticks vind ik helaas niet los op de website. Ik hoop dat ze nog wel apart verkocht gaan worden. Wat ik wél echt kan aanraden is de foundation van dit merk. Hierover heb ik eerder een artikel geschreven. Dit wordt wel gewoon verkocht op de website! Happy shopping.

Kende jij het merk Delilah Cosmetics al?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May