Eén van mijn make-up musthaves is een highlighter. Het maakt je look nét af. Het merk Jane Iredale heeft een limited edition highlighter trio. En die ga ik vandaag reviewen in dit artikel. Lees je mee?

JANE IREDALE

JANE IREDALE HIGHLIGHTER TRIO

Het pareltje van Hélène V., zo kun je het merk Jane Iredale eigenlijk wel noemen.
De make-up van Jane Iredale is minerale make-up en bevat dus geen enkele schadelijke stoffen maar juist de meest pure ingrediënten.
Jane Iredale, de oprichtster van het merk klinkt misschien bekend voor de wat oudere dames. Zij heeft namelijk al een carrière achter de rug in de film industrie. Zij werkte daar met de allerbeste visagisten en heeft zelfs met Steven Spielberg en Meryl Streep.
Zij was de allereerste die een make-up lijn lanceerde dat op basis van mineralen was en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Haar motto is dan ook: ‘De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid.’.
Meer artikelen over dit merk vind je hier.

DREAM LUMINIZER TRIO

JANE IREDALE HIGHLIGHTER TRIO

De Dream Luminizer Trio is een limited edition product en een ‘dit-moet-ik-hebben-palette’.
Je kunt het vergelijken met een klein palette, maar dan op elkaar gestapeld in een prachtig metallic roze doosje mét spiegeltje.
De ‘luminizers’ die ik nu voor het gemak even de highlighter ga noemen zijn dus, zoals het merk zegt, goed voor de huid. Zo zijn ze niet-comodogeen en is het product vegan én gluten-vrij.

JANE IREDALE HIGHLIGHTER TRIO
JANE IREDALE HIGHLIGHTER TRIO

De poeders zijn heel zacht en prettig aan te brengen. Met een kwast of met de vingers. Ook vind ik ze goed gepigmenteerd waardoor ze prima zijn op te bouwen. Je kunt dus kiezen voor een subtiele glow of voor een lekkere knallende highlighter op je gezicht. Ik hou wel van het laatste 😉
De bovenste poeder is een parelmoer-achtige kleur dat heel mooi wordt op een heel lichte huid, de tweede poeder is een perzik-roze tint die mooi is op alle huidtinten en vervolgens in het laatste doosje vind je een gouden tint, deze is weer prachtig op een wat donkerdere of zongebruinde huid.

VERKRIJGBAARHEID

JANE IREDALE HIGHLIGHTER TRIO

Like I said: Dit product is een limited edition. Dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Via de webshop van Jane Iredale zelf is het product al uitverkocht, yes redelijk populair!
Je kunt via de website van Helène-V kijken waar Jane Iredale wordt verkocht in jouw buurt en hopen dat ze daar te koop zijn! Good luck!

Prijs:
Jane Iredale, Dream Luminizer Trio €45

Ga jij voor de koele of de warme highlighters?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May