Voor het eerst op maycate.com is er vandaag Sally Hansen! Want het nagellak merk heeft een nieuwe collectie uitgebracht. Het voorjaar komt er weer aan dus de lente kleurtjes mogen binnenkort weer gezien worden. Benieuwd? Kijk dan even mee in het artikel.

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

SALLY HANSEN

Sally Hansen is een wereldwijd bekend merk dat al bestaat sinds 1946. Toen heeft Sally Hansen herself het merk opgericht.
We kennen het merk allemaal wel van de nagellak, maar ze hebben bijvoorbeeld ook zelfbruining, ontharing en andere schoonheidsmiddelen. Best leuk om even een kijkje te nemen hoor.
Wat ik persoonlijk heel erg tof vind aan het merk is dat ze dierproefvrij zijn. Dus zonder schuldgevoel lakken! Yay!

STREETSTYLE COLLECTIE

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

De Sally Hansen Complete Salon is uitgebreid met drie nieuwe kleuren. Speciaal voor het nieuwe jaar. De Streetstyle collection genaamd. De lak heeft een keratine-formule en bevat maar liefst 7 voordelen in 1 flesje. Namelijk een base-coat, krachtbehandeling, groeibehandeling, salonkleur, top coat, een glanzende gel-finish en gaat afschilferen tegen. De lak belooft je nagels 64% sterker te maken en tot 10 dagen chip vrij te zijn.

Dat klinkt voor mij ontzettend goed. Als er namelijk iemand is met broze nagels dan ben ik het wel. En ik vind het geen potje om met alleen doorzichtige lak rond te lopen. Voor mij dus absoluut een uitkomst, en ik denk voor heel veel vrouwen. Ook die met al sterke nagels.

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!
SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!
SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

De drie nieuwe kleuren zijn:

  • #372 Know-the-Espa-Drille : een romige grijstint
  • #206 One in a Melon: een lichte koraal tint
  • #586 Miss Definitly: een zachte, moerasgroene kleur

KNOW-THE-ESPA-DRILLE

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

ONE IN A MELON

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

MOSS DEFINITLY

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

Mijn favoriete kleur is toch de One in a Melon. I am a pink kind girl.. Toch vind ik de andere kleuren ook echt mooi. De Moss Definitly is namelijk geen vieze groene kleur (zoals ik aan de naam koppel) maar een heel mooie zacht groene kleur. Het heeft toch wat. Ik hou wel van alle zachte lente kleurtjes die er weer aan komen.
Ik vind het vooral fijn dat de nagellak ook de nagels nog verzorgt, en inderdaad… Het chippen gebeurt bij mij niet. Terwijl dit normaal al na 1 dag al zo ver is.
Heel fijne nagellak Γ©n super leuke kleurtjes!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SALLY HANSEN VOORJAAR LAKJES!

Sally Hansen is bij verschillende winkels verkrijgbaar. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en onder andere Kruidvat vinden.
De nieuwste kleurtjes zijn vanaf eind januari verkrijgbaar (ik vermoed nu al dus!).

Prijs:
Sally Hansen Complete Salon Streetstyle Collection €9,99 per flesje

Voor welke kleur zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May