Every girl needs a red lipstick, right? Heb jij jouw perfecte rode lipstick al gevonden? Er zijn namelijk echt veel tinten rood, believe me. In dit artikel laat ik je de Scarlet Rouge van Tom Ford zien. Mijn persoonlijke favoriete red lippie. Kijk je mee?

TOM FORD

TOM FORD SCARLET ROUGE LIPSTICK

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
De make-up van Tom Ford is altijd classy en prachtig om te zien. Ik ben absoluut een fan.

SCARLET ROUGE LIPSTICK

TOM FORD SCARLET ROUGE LIPSTICK

De Scarlet Rouge Lipstick is onderdeel van de Lip Color collectie van het merk. Deze collectie heeft 25 verschillende kleuren lipstick en daar is deze dus één van. Een iconische ook.
De lipstick bevat zeldzame exotische ingrediënten zoals sojazaad-extract, Brazilliaanse murumuruboter en kamille-oliën die zorgen voor een romige textuur dat makkelijk kan worden aangebracht met één soepele beweging.

TOM FORD SCARLET ROUGE LIPSTICK
TOM FORD SCARLET ROUGE LIPSTICK

Deze lipstick is mijn favoriet. Eén, het is Tom Ford en ik HOU van het merk. De uitstraling van de producten is luxe en mooi. En twee de kleur vind ik ook precies goed. Een lekker felrode kleur.
Wel merk ik dat het geen long lasting lipstick is en dus na het eten, drinken of na een paar uurtjes wel even bijgewerkt moet worden.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Tom Ford is verkrijgbaar in Nederland bij Parfumerie Douglas, Hudson’s Bay en bij de Bijenkorf. In de fysieke winkels kun je alles proberen en kun je natuurlijk advies krijgen van de verkopers. Hiervoor raad ik toch de Bijenkorf of Hudson’s Bay aan omdat de specialisten van Tom Ford hier aanwezig zijn. Ook online kun je de producten aanschaffen via de webshop.

Prijs:
Tom Ford Lip Color Lipstick Scarlet Rouge €55,09

Heb jij een favoriete rode lipstick?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May