Therme is een heerlijk merk met ZOVEEL verschillende geuren. Maar er is een nieuwe collectie opgestaan. Namelijk Cleopatra’s Secrets. Klinkt mysterieus, de wellness geheimen van Cleopatra. In dit artikel vind je de producten en natuurlijk wat ik er zelf van vind.

THERME

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

Het merk Therme kennen we allemaal wel denk ik. Het merk staat voor een moment van ontspanning en rust, zoals je die ook wel kent bij de wellness spa’s. Maar dan dat moment thuis creëren.
Het merk heeft 14 wereldkuren en zij hebben allemaal hun eigen verhaal, eigenschappen en geuren. Ze zijn allemaal geïnspireerd op de beauty culturen uit verschillende landen.
Verder hebben ze nog een anti-transparant collectie.
Het merk is geheel dierproefvrij en is een echt Europees merk. Het wordt namelijk niet buiten de EU verkocht. Je kunt er dus helemaal zeker van zijn dat het merk écht diervriendelijk is.

CLEOPATRA'S SECRETS

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

De producten van Therme Cleopatra’s Secrets zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van de beauty queen herself Cleopatra.
De producten uit deze lijn bevatten verzorgende bestanddelen zoals honing, aloë vera en arganolie. Ze hebben allemaal een gouden shimmer voor dat extra luxe gevoel.
De geur van de lijn wordt omschreven als een zoete geur van honing, bloemen en perzik gecombineerd met de frisheid van sinaasappel.
De schoonheidsrituelen van deze lijn komen dus, natuurlijk, uit Egypte. Enjoy.

SHOWER SATIN

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

Ik begin met de Shower Satin. Deze hydraterende showergel bevat óók gouden shimmers en bevat honingextract, aloë vera en arganolie.
De gouden shimmer zorgt voor een mooie glanzende huid en geeft je een luxe gevoel tijdens het douchen.

DE NIEUWE THERME LIJN
DE NIEUWE THERME LIJN

Ik zal hier alvast aangeven wat ik vind van de geur van de lijn. Deze is namelijk van ieder product identiek. Ik vind de geur heerlijk zacht. Dat komt denk ik door de honing en de aloë vera. De sinaasappel maakt het iets spicier zeg maar. Een heerlijke geur!
De Shower Satin is een douche gel en vind je in een tube van 200ml. De gouden shimmers die je erin ziet blijven niet echt op de huid zitten maar spoel je er weer vanaf. Voor de ervaring is het wel een leuk effect. De shower satin is verder heerlijk zacht en mijn huid voelt inderdaad gehydrateerd aan. Niet trekkerig na afloop. Fijn!

FOAMING SHOWER GEL

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

Als je liever een schuim hebt onder de douche dan kun je kiezen voor de Foaming Shower Gel. Ook deze bevat een gouden shimmer en wordt omschreven als een verzorgende, rijk schuimende mousse.

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN
CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

De geur is exact hetzelfde als de Shower Satin. Persoonlijk vind ik een mousse fijner om mee te douchen. Ik was me namelijk niet met een washand of spons, maar gewoon met mijn handen. Dan is een mousse het fijnst én geeft me een meer luxe gevoel.
De gouden shimmers in de mousse zie je subtiel in de mousse en wordt net als bij de gel weer afgespoeld. Puur om de ervaring dus. De mousse laat mijn huid ook niet trekkerig achter en het voelt lekker zacht aan na het wassen.

SHOWER SCRUB

DE NIEUWE THERME LIJN

Wanneer je aan Egypte en Cleopatra denkt dan hoort daar ook een scrub bij. De Shower Scrub is een verzorgende scrub én douchegel in één. Leuk!
Ook de scrub bevat gouden shimmers en natuurlijk de verzorgende ingrediënten zoals honing, aloë vera en arganolie.

DE NIEUWE THERME LIJN
DE NIEUWE THERME LIJN

De scrub vind je ook weer in een tube. Deze heeft een vrij grove korrel die perfect is voor het lichaam (niet voor het gezicht). Toch voelt het scrubben tegelijk aan alsof je je huid insmeert. Want de oliën die zijn toegevoegd worden tijdens het scrubben meteen door de huid opgezogen. Hierdoor heb je dus geen douchegel meer nodig na afloop en zelfs niet eens een bodylotion of iets dergelijks. Want het hydrateert de huid tegelijkertijd. Dat voel ik ook nadat ik de scrub heb afgespoeld. Mijn huid voelt zacht en totaal niet droog of trekkerig aan.

SHIMMER BODY BUTTER

DE NIEUWE THERME LIJN

De Shimmer Body Butter is een dikke romige body boter die wordt omschreven als een hydraterend product die de huid zacht maakt.
De gouden shimmers geven de huid een mooie glans.

DE NIEUWE THERME LIJN
DE NIEUWE THERME LIJN

Ik hou écht van body butters. Ik heb namelijk best een droge huid. Zeker in de winter (hoi witte waas over de benen). Een body butter is namelijk nog voller dan een lotion en vaak ook voedende en het hydrateert de huid meer.
Zo ook deze, hij is heerlijk vol en romig maar trekt toch prima in. De gouden shimmer schrok me wel een beetje af maar het geeft juist een heel subtiele glans. Mooi wel. Hoewel ik momenteel zo ingepakt zit dat niemand die sexy gouden shimmer ziet. Jammer!

SHIMMER OIL

DE NIEUWE THERME LIJN

Tot slot heeft de collectie ook nog een Shimmer Oil. Deze wordt omschreven als een natuurlijke olie die huid én haar voedt en verzorgt.
De olie belooft snel in te trekken en een mooie gouden shimmer achter te laten op de huid en op het haar. Wel even schudden voor gebruik.

DE NIEUWE THERME LIJN
DE NIEUWE THERME LIJN

Zoals je al op de foto kunt zien, zie je de shimmers duidelijk in de olie. Dit product vind ik perfect voor in de zomer. Het is een zogenoemde dry oil, dat inhoudt dat het snel intrekt en geen vieze olie-achtige vette huid achterlaat. Juist een mooi glanzende en zachte huid zonder een vet oliegevoel.
Ik gebruik de olie persoonlijk liever niet voor mijn haar maar voor mijn lichaam. Zeker in de zomer vind ik deze fantastisch! Als je wat bruine benen hebt worden ze nog mooier door de subtiele glans en shimmer.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CLEOPATRA'S SECRETS. DE NIEUWE THERME LIJN

Je kan je kont niet keren of je kunt wel ergens Therme kopen. Zo vind je het merk in bijna alle drogisterijen (sowieso Etos en Kruidvat) en zelfs in de supermarkt is er een beperkt assortiment te koop. Ook bij Douglas vind je ze trouwens.
Ook online kun je de producten goed vinden en is dit handig als je de laagste prijs zoekt.

Prijzen:

  • Therme Cleopatra’s Secrets Shower Satin €4,95 (200ml)
  • Therme Cleopatra’s Secrets Douche Foam €7.50 (200ml)
  • Therme Cleopatra’s Secrets Shower Scrub €8.95 (200ml)
  • Therme Cleopatra’s Secrets Body Butter €9.95 (250ml)
  • Therme Cleopatra’s Secrets Shimmer Dry Oil €8.99 (100ml)

Wat is jouw favoriete lijn van Therme?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May