De All Nighter concealer van Urban Decay is hét nieuwe pareltje van het merk. En alle Youtubers noemen het al de holy grail der concealers. Ja, dat moet ik dus proberen hè. Is het worth the hype? Of sla ik die hype deze keer over? Dat zie je in dit artikel + voor- en na foto’s.

URBAN DECAY

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

All nighter concealer

Als je een beetje geïnteresseerd bent in make-up dan heb je hem zeker al voorbij zien komen. De Urban Decay – All Nighter Concealer. Het is een waterproof full-coverage concealer en is verkrijgbaar in 14 verschillende tinten. De kleur in deze review is de Medium Light Neutral.
De concealer belooft ultra dekkend te zijn, een matte finish te hebben en tot wel 24 uur lang te blijven zitten.
Het belooft zelfs tattoos te kunnen verbergen, dus donkere kringen, pukkeltjes of andere plekjes moeten een schijntje zijn.

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH
URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

First of all, de verpakking vind ik zálig. Maar dat vind ik bij ieder UD product. De vormgeving is altijd fantastisch.
De concealer zelf zit in een soort stalen flesje en de applicator heeft een sponsje die prima en precies kan aanbrengen. Zelf gebruik ik vooral concealer voor onder mijn ogen. Daar vind ik deze ook perfect voor. Hij dekt namelijk inderdaad full coverage!
Ook vind ik het fijn dat het product olie-vrij is. Hierdoor gaat het dus minder creasen én blijft het matte effect langer zitten.

VOOR

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

NA

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

Toch verbaasde me het hoe natuurlijk het er uitziet. Het is namelijk totaal niet cakey en het creast niet in de lijntjes onder mijn ogen. Ik breng het zelf aan me een spons en poeder het erna af met een transparante poeder. Deze concealer heeft een matte finish dus in principe is dat niet eens nodig. Uit gewoonte doe ik het toch. Op de foto’s hierboven zie je trouwens de concealer zonder poeder of andere make-up. Juist om het goed te kunnen weergeven.

Ik moet zeggen dat ik echt héél tevreden ben over de concealer en ik hem al een tijdje iedere dag gebruik. Hello flawless face! Ik heb de foundation van deze collectie niet en daar ben ik ook echt mega nieuwsgierig naar. Zal die net zo goed zijn? Dit zul je vast wel van me horen een keer. Maar voor de concealer zeg ik: definitly a hype.!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

URBAN DECAY ALL NIGHTER CONCEALER: HYPE OR NAH

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL shoppen, online én offline. Yay!

Prijs:

  • Urban Decay – All Nighter Concealer €25.45

Gebruik jij concealers of helemaal niet?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May