Holographic make-up is dé trend van dit voorjaar. Heb je zin om helemaal into deze trend rond te lopen? Deze Lala Berlin collectie van Catrice is lekker budget en heeft de perfecte holo make-uppies voor jou. Lees je mee?

CATRICE - LALA BERLIN

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

Catrice is een merk dat iedereen inmiddels wel kent. Het merk is exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister met hele fijne lage prijsjes. Lage prijsjes dus! De kwaliteit van de make-up is ook dik prima. Ik haal regelmatig een nieuw item van dit merk. Het bevalt me bijna altijd wel goed. Meer artikels over Catrice vind je hier.

Lala Berlin is Fashion Proof

De Lala Berlin Limited Edition van Catrice vind je in de winkels van mei tot half juni (2018 ofcourse). Deze collectie is fashionproof! Voor deze collectie is er namelijk samengewerkt met het gelijknamige Duitse modemerk.
De producten hebben allemaal holografische effecten waarmee je een speciale glow creëert. De designer Leyla Piedayesh heeft samen met Catrice deze lijn ontwikkeld en sluit perfect aan op haar lente- zomercollectie.

PRISMATIC PALETTE

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

Ik start met het Prismatic Palette die drie tinten poederoogschaduw bevat met een intense holografische finish. Het palette bevat ook een spiegeltje zodat je onderweg je holo-look nog kunt bijwerken als dat nodig is.

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION
LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

Ik dacht eerst dat het een highlighter palette was. Je kunt het daarvoor trouwens prima gebruiken alleen zijn de kleurtjes wel iets te gepigmenteerd om als highlighter te kunnen dienen.
Als oogschaduw zijn ze lekker poppy en knallen ze er goed uit. Ik vind de holo-effecten zelf heerlijk en komen echt goed terug in dit palette.

PRISMATIC PAINT

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

De Prismatic Paint is een highlighter stick met een romige structuur. De highlighter heeft een medium dekking voor een holo-shimmer op je lippen of ogen maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als highlighter voor op de jukbeenderen, de lipcontour of/en de cupidoboog.
De stick is in drie kleuren verkrijgbaar: peach, pink en blue. Dit is de pink editie.

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION
LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

Deze stick is inderdaad mega gepigmenteerd! Als je hem als highlighter gebruikt moet je hem wel even goed blenden met de huid. Anders is het echt een streep. Als oogschaduw is het ook een tof product en geeft je een natuurlijke maar edgy look.
Een fijn product die je heel goed kan gebruiken als beginnen, maar ook in  de extremere looks.

STROBING LUMINIZER

Tot slot is er ook de Strobing Luminizer. Het is een zwarte gel primer en geeft de huid een mooie transparante glans. Je kunt de luminizer ook gebruiken als glanzende finish op de jukbeenderen bijvoorbeeld.

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION
LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

Eerlijk gezegd vind ik dit een beetje een gek product. Het is namelijk zwart van kleur en dat ben ik niet. In eerste instantie dacht ik dan ook dat het voor donkere vrouwen bedoeld is.
In principe is het een luminizer die geschikt is voor iedere huidtint. Het zwarte blend namelijk in de huid en geeft dan geen kleur meer, maar een glanzende finish.
Op zich een leuk product, maar ik snap er gewoon niet zoveel van, en als primer vind ik het ook niks. Niet helemaal mijn ding. Hoewel ik de rest van de collectie wel tof vind.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

LALA BERLIN: DE NIEUWE CATRICE LIMITED EDITION

De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Deze collectie vind je vanaf mei tot en met half juni in de winkels.
Niet in alle winkels overigens, wel in de grotere locaties. Mocht er nu bij jou geen Kruidvat zijn of verkopen ze daar het merk niet? Dan kun je het altijd nog online aanschaffen via Kruidvat.nl!
De producten zijn vrijwel nooit duurder dan €10 en over het algemeen van goede kwaliteit.
De collectie bevat nog meer producten, zoals lip producten, een mascara en stickers voor een toffe look.

Prijzen:

  • Prismatic Palette €4.99
  • Prismatic Paint €3.99
  • Strobing Luminizer €4.99

Wat vind jij van de Holographic trend?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May