Waarschijnlijk ken je het merk nog niet helemaal. Het is namelijk een merk dat vooral verkocht wordt bij huidinstituten, vaak in combinatie met behandelingen. Deze LPG Anti-Aging Crème belooft dus veel goeds. Ik probeerde het uit. Lees je mee?

LPG

REVIEW: LPG ANTI-AGING CREAM

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit merk ook nog niet kende. Dat heeft te maken met het feit dat de producten namelijk niet worden verkocht in parfumeries of drogisterijen. LPG is namelijk een bedrijf dat zich vooral richt op huid behandelingen. Als je meer informatie wilt over deze behandelingen of de producten die ze verkopen dan kun je dit bekijken op de website.

ANTI-AGING CRÈME

REVIEW: LPG ANTI-AGING CREAM

Vandaag ga ik het niet hebben over de behandelingen, maar over de Soin Anti-Age Régéneration Cellulair: Anti- Aging Renewal Cream.
Het is een dag- en nachtcrème die een combinatie van twee peptiden bevat, het is een krachtig anti rimpel middel.
De crème belooft de huidelasticiteit te behouden door een toegevoegd mengsel van ceramiden van tarwekorrel. Uiteraard zorgt de crème ook voor een optimaal collageen- en elastine productie.
Naast de anti-aging functie hydrateert de crème je huid ook. Het bevat onder andere:

  • HA-molecuul (reguleert het hydratatieproces en verhoogd de stevigheid van de huid.
  • Saccharide (glucosederivaat) om uitdroging te verminderen en de kwaliteit van de huidbarrière te herstellen.
  • Polysaccharide (suikers) staat bekend om haar beschermende genezing en directe hydratatie
  • Betaine (extract van rode bieten) dit ingrediënt zorgt ook voor hydratatie en genezing.
REVIEW: LPG ANTI-AGING CREAM
REVIEW: LPG ANTI-AGING CREAM

Al die scheikundige namen zeggen me nooit zoveel. Het was ook niet mijn favoriete vak op school.. Uiteraard is het interessant, maar persoonlijk wil ik het liefst weten hoe de crème voelt, ruikt en of het werkt.
De verpakking vind ik ten eerste heel cool. Het lijkt op een pot maar heeft geen deksel. Ik kreeg door dat het een pompsysteem is. Je draait de pot naar de ‘on’ stand en je pompt zo de crème eruit. De eerste keer vloog het door de kamer, ik ben een kluns. Maar zoals je hierboven ziet is er gewoon een duidelijke opening.
De geur van de crème is lekker, het doet me denken aan cosmetica producten van de schoonheidsspecialistes. Het heeft een luxe en lekkere geur. De crème zelf is dun maar romig van structuur en brengt fijn aan op de huid. Ik voel inderdaad de hydratatie en de crème trekt ook redelijk snel in. Ik geloof absoluut dat deze crème doet wat het belooft. Omdat ik toch wat kennis heb over de ingrediënten en weet dat deze wetenschappelijk bewezen werken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

REVIEW: LPG ANTI-AGING CREAM

De behandelingen en de producten van LPG kun je onder andere vinden bij KNAP Institute in Amsterdam. Zeker interessant om eens een kijkje te nemen als je geïnteresseerd bent in huidbehandelingen. Je kunt er namelijk ook een proefbehandeling krijgen om te kijken of het wat voor je is.

Prijs:

  • LPG Soin Anti-Age Regeneration Cellulaire €112 (50ml)

Heb jij wel eens een huid behandeling gehad? Zo ja, welke?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May