NARS is één van mijn favoriete make-up merken. En wat is een product waar ik echt niet zonder kan? Juist Concealer. Voor onder de ogen, voor pukkeltjes, noem het maar op. De Radiant Creamy Concealer blijkt een heel fijne concealer te zijn. Ik probeerde het uit. Is ‘ie echt zo fijn?

NARSISSIST

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk sinds vorig jaar.
Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.
Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

Radiant Creamy Concealer

De Radiant Creamy Concealer van NARS is een favoriet onder de visagisten, de concealer heeft namelijk een rijke, luxe textuur, werkt verhelderend en egaliseert de huid met een medium dekking. De concealer is op te bouwen naar een volledige dekking.
Naast een make-up product is het ook een huidverzorgingsproduct. Het belooft namelijk ook de huid te hydrateren en belooft ook de fijne lijntjes en imperfecties te camoufleren.
De concealer bevat overigens geen parabenen, alcohol of synthetische geurstoffen en is non-comodegeen.
Er zijn 22 verschillende tinten verkrijgbaar, in deze review zie je de kleur Tiramisu.

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS
DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

Ik heb door de NARS make-up artists een kleur swatch laten doen om te kijken wat mijn perfecte kleur is. Hieruit kwam de Tiramisu.
Ik moet zeggen dat ik hem voor onder mijn ogen net iets te donker vind maar wel perfect voor bijvoorbeeld pukkeltjes of andere onzuiverheden/vlekjes in mijn gezicht.
Voor deze review heb ik de concealer toch onder mijn ogen gebruikt omdat je hierdoor het beste resultaat ziet.

BEFORE

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

AFTER

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

Zoals je ziet is de kleur inderdaad de perfecte tint voor mijn huidkleur. De textuur van de concealer is wat dikker dan ik gewend ben maar blend prima uit met de vingers of een spons. De dekking is echt prima. Ik hoef hem maar één keer te gebruiken voor de perfecte dekking. Maar als je hardnekkige wallen of vlekken hebt is het misschien twee keer nodig.
De concealer creased niet in mijn lijntjes en omdat het hydraterend werkt merk ik ook dat mijn huid niet droog wordt onder de ogen. Fijn.
Het is inderdaad een fijne concealer die ik vaak zal gaan gebruiken. De kleur is wél perfect voor onder mijn ogen in de zomer. Dan ben ik iets bruiner qua tint.
De concealer heeft geen matte finish en is daarom ook mooi natuurlijk. Als je wel een matte finish wil, dan kun je altijd een translucent poeder eroverheen gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE RADIANT CREAMY CONCEALER VAN NARS

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met foundations) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

  • NARS Radiant Creamy Concealer €29.50 (6ml)

Waar gebruik jij concealer voor?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May