Een kleur op je lippen die de hele dag blijft zitten én voelt als je eigen lippen? De Clarins Lipstain is een lip product die (geloof mij) long-long-lasting is. Het blijft namelijk de hele dag prima zitten zonder af te geven. Kiss-proof to the fullest dus! Kijk je mee?

CLARINS

KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

CLARINS LIPSTAIN

KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN

De Clarins Lipstain is nieuw en belooft dat het 300 kusjes kan weerstaan. De formule is rijk aan natuurlijke ingrediënten en heeft een ‘waterachtige’ textuur. De Eau à Lèvres geeft een langdurig resultaat. Het product bestaat uit maar liefst 77% uit water en smelt meteen op je lippen, hierdoor lijkt het net of je niets op je lippen hebt.
De Water Lip Stain is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: Rose Water, Orange Water, Red Water en Violet Water.
Natuurlijk zijn de lippies ook nog verzorgend, het biologische frambozenwater in combinatie met de biologische aloë vera beschermt de lippen tegen uitdroging en zorgt voor soepelheid en comfort. Daarnaast bevat het nog een anti-pollution complex dat de lippen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN
KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN

Interessant! Ik hou van dit soort producten.
De Lip Stain ziet er uit alsof het oranje is. Don’t let the outside tool you. Kijk naar de dop. Dit is namelijk de kleur Rose Water en is dus roze.
Het uiterlijk vind ik heel tof en de applicator is een kwastje en geen sponsje, wat het aanbrengen van het waterige product makkelijker maakt.
Het is ook eenvoudig aan te brengen en je hebt helemaal niet veel nodig. Na een minuutje is het product opgedroogd en lijken mijn lippen mooi roze van zichzelf. Het geeft inderdaad helemaal nul komma nul af en ik kan met een gerust hart zoenen of drinken uit glazen bij mensen thuis zonder lipstick afdrukken. Ik ben serieus fan!

KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN
KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN

Hierboven zie je de swatch op mijn pols zoals hij is opgedroogd. Deze heeft twee dagen op mijn arm gezeten! Haha. Heel long-lasting dus. Het blijft bij mij echt de hele dag duidelijk zitten.
Je ziet de lipstain rechts op mijn lippen. Het geeft een heel natuurlijk effect vind ik. Mocht je nu heel droge lippen hebben dan kun je er natuurlijk ook gewoon een lipbalm over aanbrengen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

KNEITERVASTE LIPSTICK. DE CLARINS LIPSTAIN

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden.
Dit product is vanaf april dit jaar te koop. Sowieso bij Hudson’s Bay en de bovengenoemde parfumerieën.

Prijs:

  • Clarins Water Lip Stain (Eau à Lèvre) €23,50

Welke kleur zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May