Een gezichtsolie is het lekkerst wat er is voordat je gaat slapen. Of je nu een droge, een gecombineerde of een vette huid hebt. Speciale gezichtsolie doet wonderen. Deze Mádara olie ziet er zó leuk uit dat ik hem wilde proberen. Lees je mee?

MÁDARA

ANTI-AGING MÁDARA OLIE

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk dat ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij berkensap. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

FACIAL OIL

ANTI-AGING MÁDARA OLIE

De Mádara Superseed Age Recovery Organic Facial Oil wordt omschreven als een krachtige anti-age behandeling die de huid verjongt en ook de vermoeide huid herstelt.
De olie bestaat uit tien zeldzame regenerende droge oliën zoals de caroteenrijke oliën van tomaten-, lijsterbes-,wortel-, cranberry-, aardbeien- en frambozenzaad.
Deze ingrediënten verminderen zonneschade en boosten de natuurlijke huidregeneratieritmes.
Verder vind je Bio-actieve anti-oxidanten van zwarte bessen-, Sint-Janskruid- en duindoornzaadolie beschermen de huidcellen tegen invloeden van buitenaf.
Het anti-verouderingsmiddel in deze olie is de rozenbottelolie die de huid een hoge dosis van Pro-Retinol A geeft.
De olie is zeer effectief voor mensen met een vermoeide huid, lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekjes, littekens, droge huid en een gevoelige huid.
Niet onbelangrijk: De olie is vervaardigd zonder noten, is natuurlijk, biologisch en Ecocert gecertificeerd.

ANTI-AGING MÁDARA OLIE
ANTI-AGING MÁDARA OLIE

Ja, ik moet het toegeven. Ik word oud en ik moet echt anti-aging producten gaan gebruiken.
Als je boven de 30 jaar zit zou ik er zeker mee beginnen. En de beste manier is misschien wel om een olie te gebruiken omdat deze goed in de huid trekt en haar werk goed doet. Zeker als je een olie aanbrengt voordat je gaat slapen.
Zelf breng ik de gezichtsolie ook aan na het reinigen van mijn huid en voordat ik naar bed ga. Zo heeft het de hele nacht tijd om haar werk te doen.

ANTI-AGING MÁDARA OLIE
ANTI-AGING MÁDARA OLIE

De olie zit in een glazen flesje die je weer vindt in een prachtige kartonnen koker. Het geeft me meteen een luxe gevoel. Het flesje heeft een pipet en dat vind ik zelf heel prettig om te gebruiken met een olie.
De olie zelf is wat oranje van kleur en heeft geen sterke geur, ik vind de geur niet zozeer heel lekker maar ook zeker niet vies. Het is echt een geur van natuurlijke cosmetica producten. Als je dit vaker gebruikt, dan weet je wat ik bedoel.
De olie brengt echt prima aan en trekt redelijk snel in tot mijn verbazing. Het lijkt wel een beetje een dry-oil. Fijn wel, want hierdoor heb je niet dat vettige olie gevoel op je gezicht. Mijn huid voelt de volgende ochtend heel lekker zacht aan! Zeker een fijn product die ik je aan zou raden als je wil beginnen met anti-aging producten of als toevoeging van je andere huidverzorgingsproducten.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ANTI-AGING MÁDARA OLIE

De Mádara olie is te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de lichaamsverzorging producten. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijs:

  • Mádara Superseed Age Recovery Organic Facial Oil €52,95 (30ml)

Gebruik jij al een anti-aging product?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May