Hebben we altijd tijd om ons haar te wassen? Nee! Dus gebruiken we massaal droogshampoo. De lekkerste die ik heb geprobeerd in mijn ‘blogcarrière’ is de Bumble & Bumble Droogshampoo. Ik ben verslaafd aan de geur geraakt. Ben je benieuwd? Lees dan even mee!

BUMBLE & BUMBLE

BUMBLE & BUMBLE DROOGSHAMPOO

Ik had nog niet eerder over het merk Bumble & Bumble geschreven maar ik kende het wel al!
Het is namelijk een heerlijk haarverzorgingsmerk en is cruelty-free! Het merk lanceerde haar eerste product in 1991, namelijk de brillantine (kennen we de vettige haarstyle nog uit de jaren ’90? Blegh haha) en wordt tegenwoordig onder andere verkocht bij Sephora en Douglas.
Ze begonnen echter als een salon in 1977 in New York en was toen nog heel klein. Tegenwoordig hebben ze twee prachtige salons in Amerika en verkopen ze de producten natuurlijk wereldwijd.

PRÊT A POWDER DROOGSHAMPOO

BUMBLE & BUMBLE DROOGSHAMPOO

De Prêt a Powder droogshampoo van Bumble & Bumble belooft een onzichtbare droogshampoo te zijn. Dus geen witte waas achter te laten.
Ook bevat het UV-bescherming die je haar beschermt tegen de zon (helemaal niet onbelangrijk).
Maar het is in de eerste plaats een droogshampoo die ervoor zorgt dat je haar meer volume en textuur krijgt.

BUMBLE & BUMBLE DROOGSHAMPOO

Ik hou echt van droogshampoo’s. Ze zijn namelijk ideaal als je geen tijd of zin hebt om je haar te wassen, maar ook om meer volume in je haar te brengen.
Zelf gebruik ik redelijk vaak een droogshampoo, ook als mijn haar nog niet vettig aanvoelt. Juist omdat het de textuur van mijn haar wat mooier maakt, zeker als ik slag of krullen heb gemaakt.
Deze droogshampoo zit ten eerste in een aluminium matte fles met een poeder-achtige kleur. I Love it!
De geur is helemaal zálig. De lekkerste geur die ik ooit heb geroken bij een droogshampoo, het liefst spray ik het de hele dag door in mijn haar.

Heel belangrijk voor mij is ook of een droogshampoo een witte waas achterlaat. Dat gebeurt namelijk vrijwel altijd, ook omdat mijn haar donker is valt het meer op.
Inderdaad géén witte waas, zelfs niet als ik van dichtbij spray. Mega fijn! Ik vind de droogshampoo wel wat aan de prijzige kant, en ik weet niet of ik een droogshampoo van deze prijs echt zou aanschaffen. Maar mocht je het er voor over hebben zou ik zeggen: zeker doen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BUMBLE & BUMBLE DROOGSHAMPOO

De producten van Bumble & Bumble zijn te koop bij Sephora. Maar die hebben we helaas niet in Nederland. Daarom kun je ze in ons kikkerlandje kopen bij Douglas. Online, maar ook offline!

Prijs:

  • Bumble & Bumble Prêt a Powder Droogshampoo €30.51 (150ml)

Heb jij de droogshampoos al ontdekt?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May