Ben jij 2018 begonnen met sporten? Ik niet. Haha! Gotta be honest. Maar deze droogshampoo van Collab is speciaal ontwikkeld voor de actieve vrouw. Ik ben niet zo actief maar ik denk dat ik hem gewoon kan gebruiken. Lees je mee met mijn review?

DROOGSHAMPOO VOOR DE SPORTIEVE VROUW

COLLAB ACTIVE DROOGSHAMPOO

Collab Active Droogshampoo + is de nieuwste droog shampoo vol met ingrediΓ«nten die je haar verzorgen en beschermen. Er zitten namelijk Moringa zaden in die zorgen voor een beschermende werking tegen UV-straling en vervuiling. Speciaal ontwikkeld dus voor een actieve levensstijl. Of voor mij, als je graag lekker in de zon zit de hele dag. Niks te doen πŸ˜‰
Verder is dit product trouwens ook nog eens award-winning omdat het een lichtgewichtformule is dat vet absorbeert en tegelijkertijd volume toevoegt zonder een witte waas achter te laten.

DROOGSHAMPOO VOOR DE SPORTIEVE VROUW
DROOGSHAMPOO VOOR DE SPORTIEVE VROUW

Ik kende het merk nog niet! Ik was dan ook heel benieuwd. Een droog shampoo vind ik altijd fijn, ik gebruik het regelmatig als ik nog geen zin heb om mijn haar te wassen.
Ten eerste vind ik dit product heerlijk ruiken. Heel lekker fris, een beetje fruitig zelfs. Toch laat het een lichte witte waas achter als ik de spray te dichtbij houd (soms gebeurt dat er ongeluk) maar over het algemeen is er inderdaad geen witte waas. Het maakt mijn haar ook niet stug (fijn!) maar geeft wel volume. Zeker een droogshampoo die ik nog wel eens zou kopen als het op is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DROOGSHAMPOO VOOR DE SPORTIEVE VROUW

De droog shampoo van Collab is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. In de winkel maar natuurlijk ook online!

Prijs:
COLLAB’s Active Droogshampoo €4,99 (200ml)

Gebruik jij vaak een droogshampoo?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May