De Moisture Surge van Clinique was mij al bekend. Het was namelijk al één van mijn favo producten voordat ik begon met mijn blog.
En guess what? De formule is vernieuwd, dus is ‘ie nóg effectiever, tenminste dat wordt beloofd. Het belooft je huid maar liefst 72 uur lang non-stop te hydrateren.
Ik ben in ieder geval benieuwd. Jij ook?

CLINIQUE

EXTREME HYDRATATIE: MOISTURE SURGE VAN CLINIQUE

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even hier.

MOISTURE SURGE

EXTREME HYDRATATIE: MOISTURE SURGE VAN CLINIQUE

Allright, de nieuwe Moisture Surge 72-hour Auto-Replenishing Hydrator is dus volledig vernieuwd. Het wordt zelfs omschreven als hetzelfde effect als je 12 flessen water van 500ml drinkt en dat al na één keer gebruiken. Dat belooft dus wel wat.
Het is een snel absorberende gel-crème die 72 uur lang blijft hydrateren, zelfs na het wassen van je gezicht blijft de hydratatie doorgaan.
Het geeft een moisture boost van 152% en dat vind ik nogal wat hoor. Zeker wanneer je last hebt van een wat droge huid is dit perfect, maar vergis je niet. Ook een gecombineerde en vette huid hebben vocht nodig!!
De moisturizer bevat hyaluronzuur, geactiveerde aloë vera en cafeïne dat zorgt dat de huid zelf haar vocht gaat halen uit jouw eigen waterbron. Dat betekent dus dat je huid zichzelf blijft hydrateren.
Het kan worden gebruikt onder én op je make-up of juist op delen van de huid die extra vocht nodig hebben.

EXTREME HYDRATATIE: MOISTURE SURGE VAN CLINIQUE
EXTREME HYDRATATIE: MOISTURE SURGE VAN CLINIQUE

Zoals ik al zei gebruikte ik de Moisture Surge al jaren. Ik heb het altijd een heerlijk product gevonden en mijn huid houdt van extra hydratatie.
De vernieuwde Moisture Surge ziet er ook uit als de vorige versie. Een transparante gel-achtige crème met een lichtroze kleur. De geur is minimaal maar ruikt wel lekker.
Je hebt maar weinig nodig omdat de gel niet heel dik is en daardoor heel makkelijk aanbrengt over je hele gezicht. En ja, het hydrateert je huid mega! Ik gebruik deze moisturizer het allerliefst voordat ik mijn make-up aanbreng om mijn huid alvast te hydrateren zodat ik geen droge huid krijg in de loop van de dag. En I promise you, it works!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

EXTREME HYDRATATIE: MOISTURE SURGE VAN CLINIQUE

Het merk Clinique is bij de meeste parfumerieën te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL, Mooi Parfumerie maar ook bij de Bijenkorf kun je het merk scoren. Wil je het helemaal officieel doen dan kun je ook altijd een kijkje nemen op de website van Clinique zelf.

Prijs:

  • NEW Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator €22 (30ml)

Gebruik jij al een moisturizer in je huidverzorging?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
#MoistureSurge #RehydrateYourself

May