Ongeveer een halfjaartje geleden mocht ik kennis maken met de Jo Malone – Vitamin E Body Butter en hij kwam meteen op m’n wishlist. Ofcourse, Jo Malone staat áltijd op mijn wishlist. Maar deze is wel weer erg lekker. Lees je mee?

JO MALONE

DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Meer artikels die ik over de producten van Jo Malone heb geschreven kun je hier vinden.

JO MALONE - VITAMINE E BODY BALM

DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM

Deze Vitamine E Body Balm van Jo Malone wordt omschreven als een rijke, voedende balsem met beschermende Vitamine E. Het is een geconcentreerde, vochtverzorgende crème voor het lichaam en verzorgt de huid intensief. Ook verzacht en hydrateert het direct.

DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM
DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM

Weet je wat ik altijd zó leuk vind aan dit merk? Je krijg de producten altijd in een prachtige doos en wanneer je die open doet dan ruik je de signature geur van het merk. Superleuk, alsof je jarig bent!
De Vitamine E balm heb ik dus al eens geprobeerd in Hudson’s Bay, maar werd toen nog niet verkocht. Ik was mega fan.
Het is namelijk net een ander product als je gewend bent van Jo Malone. Normaal gesproken zijn de producten echt gericht op geur (en natuurlijk ook verzorging) maar dit is echt een aparte lijn. Die zich specifiek richt op de verzorging en bescherming van de huid.

DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM

Iedere keer zeg ik Body Butter, maar officieel is het dus Body Balm. Het doet me daarentegen wel erg denken aan een body butter hoor. De crème is namelijk heel vol en romig en heeft een boter-achtige structuur. De geur is echt mega fijn en heel zacht. Inderdaad totaal anders dan de producten die ik van ze gewend ben. Je blijft de geur ruiken maar het heeft meer een zachte, subtiele geur die goed te combineren valt met welke parfum je ook wil gebruiken.
De crème trekt snel in, wat me verbaasde door de romige structuur maar houdt mijn huid wel lekker zacht. Ik gebruik de balm nu al een aantal dagen en ik ben een klein beetje verslaafd al… Zó lekker!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE JO MALONE VITAMINE E BODY BALM

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo mijn ding was. Ik vond hem naar oude vrouwen ruiken op mijn huid. Maar goed dat is persoonlijk haha.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijs:

  • Jo Malone London – Vitamine E Body Balm €68 (185ml)

Welke geur van Jo Malone is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May