Let’s welcome mijn nieuwe favo oogschaduw palette: Wanted van NARS. Dit palette heb ik sinds een maandje en ik heb hem non-stop gebruikt! Bewijs staat op mijn Instagram 😉
Benieuwd naar het palette en de swatches? Check dan het artikel!

NARS

WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk.
Een hele tijd geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.
Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

WANTED EYESHADOW PALETTE

WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE

Tijdens het persevenement van NARS werd dit nieuwste palette gepresenteerd. Het is namelijk een palette uit de nieuwe collectie van 2018 en ik was in LOVE!
Ik kon dan ook mijn lol niet op toen we allemaal dit palette mee kregen.
Het Narsissist – Wanted Palette is een oogschaduwpalette met 12 verschillende tinten in een prachtig palette met spiegel.
De kleuren zijn:

 •  Newbury Street: Wit goud (glimmer)
 • Windsor: Warm beige (matte)
 • Privilege: Goud (metaal)
 • Dover: Neutraal bruin (mat)
 • Foix: Perzik (matte)
 • Castille: Aards bruin (matte)
 • Alnwick: Koper (glimmer)
 • Beaumaris: Chocoladebruin (glimmend)
 • Splendor: Tin (schitter)
 • Versailles: Brons (glimmer)
 • Montaillou: Donkerbruin (mat)
 • Reale: Zwart (satijn)
WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE
WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE
WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE

Ik vind het een zálig palette met warme kleurtjes. Het palette bevat ook echt alles wat je nodig hebt voor een volledige look. Je hebt de matte kleurtjes, shimmers en de echte glitters.
Je kunt dus alle kanten op. Voor mijn dagelijkse look gebruik ik de matte kleurtjes voor een natuurlijke look, maar als ik los wil gaan dan kan ik de donkere kleuren erin combineren, de shimmers en vervolgens de glitters voor een mega mooie sjieke look.

WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE
WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE

De pigmentatie van de poeders is prima! En je kunt het opbouwen door bijvoorbeeld de poeder vochtig aan te brengen voor een knal look.
Het palette heeft geen fall-out, alleen de echte glitters hebben wat last van fall-out. Maar heb nog nooit een glitter zonder fall-out gehad. De shimmers en de matte poeders hebben hier helemaal geen last van.
Mijn favo palette is het op dit moment in ieder geval. Prima voor de winterdagen maar in de zomer kan het je bronzy sunkissed look nóg mooier maken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

WANTED: HET NIEUWE NARS PALETTE

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met foundations) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

 • Narsissist Wanted Eyeshadow Palette €55

Heb jij al make-up van NARS gekocht in Nederland?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May