Drop shot? Is dat niet een vies shotje dat je vroeger gratis kreeg in de kroeg? Ja, maar de Drop Shot in dit artikel is 100x lekkerder én je gaat er zelfs mooier van uitzien. Ik heb het over de Drop Shot van Urban Decay, die je mengt met je foundation voor een prachtige glow. Benieuwd?

URBAN DECAY COSMETICS

DROP SHOT VAN URBAN DECAY

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.

DROP SHOT MIX-IN FACIAL OIL

DROP SHOT VAN URBAN DECAY

Naast dat dit een perfect make-up product is, is het ook een huidverzorgings-product. De DROP SHOT MIX-IN FACIAL OIL is namelijk een gezichtsolie die je mengt met je foundation.
Een klein druppeltje is genoeg en geeft je meteen een glowy, dewy huid. De olie is een lichtgewicht product en verzorgt de huid tegelijkertijd. Ook maakt het de foundation super blendable waardoor je een mooie egale look krijgt.
Het product is trouwens ook op andere manieren te gebruiken; als verzorgingsproduct op zich, dus ’s nachts of overdag wanneer je geen make-up draagt. Maar ook is het product perfect te gebruiken als een primer, dus vóórdat je je make-up aanbrengt.
De Drop Shot werkt als anti-oxidant en bevat jojoba-, zonnebloem-, macademia-, granaatappel-, tarwekiem-, akkermoerasbloem- en olijfzaden olie.
De olie belooft trouwens geen vette laag achter te laten, maar meteen in de huid te trekken.

DROP SHOT VAN URBAN DECAY
DROP SHOT VAN URBAN DECAY

Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld. Want ik HOU van gezichtsolie en ik hou van Urban Decay.
Maar ik ga het zo objectief mogelijk bekijken hoor. Ten eerste, de verpakking is paars en het flesje is van glas. De olie breng je aan op het gezicht of bij de foundation met een pipetje. Hierdoor kun je heel gedoseerd werken en precies gebruiken wat je zelf wil. Als je een heel droge huid hebt dan kun je bijvoorbeeld wat meer gebruiken. Als je écht een vette huid hebt dan raad ik je dit overigens niet aan.
Ik heb een gecombineerde huid en kan wel een glowy look gebruiken zonder dat het er vet uit gaat zien. Ik was dus heel benieuwd naar deze olie. Ik heb hem gemengd met mijn foundation.
Maar mijn voorkeur gaat eigenlijk naar de olie aanbrengen op mijn beautyblender en daarmee de foundation aanbrengen. Zo krijg je een heel mooi egaal en dewy resultaat.
De geur is AMAZING, echt heerlijk! Ik blijf eraan ruiken.
De olie trekt ook inderdaad goed in de huid en ik heb geen olielaag op mijn gezicht. Ik vind het een heerlijk product. Zeker voor een wat minder dekkende en glowy natural look. Zeker een product dat ik vaak ga gebruiken. Op mijn Instagram vind je zeker een aantal looks met dit product.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DROP SHOT VAN URBAN DECAY

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL shoppen, online én offline. Yay!
Deze olie heb ik nog niet gespot bij Ici Paris XL maar it’s a matter of time voordat het in Nederland wordt verkocht. De prijs is dan ook gericht op the US. Maar dat verschilt vaak niet veel van de Euro.

Prijs:

  • Urban Decay – Drop Shot Mix-In Facial Oil €35

Ga jij liever voor een Glowy skin of een Matte skin?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May