Het scrubben van je gezicht kan een heleboel problemen voorkomen. Denk aan acné, rimpels en andere rottige situaties op je huid. Ik ben gek op scrubs en probeerde de Sugar Scrubs van L’Oreal. In verschillende varianten verkrijgbaar voor verschillende huidtypen. Lees je mee?

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

L’Oreal Sugar Scrubs

De Sugar Scrubs van L’Oreal zijn, zoals de naam al zegt suiker scrubs. Een scrub zorgt voor een zachtere en egalere huid. De suiker scrubs ook maar hebben als bijkomend voordeel dat zorgt voor een mooiere glowy skin. Het suiker zorgt ook voor een zachter exfolierend effect waardoor het perfect te gebruiken is voor het gezicht,

De scrubs zijn in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Namelijk de:

  •  L’Oréal Paris Pure-Sugar Purify & Unclog Face Scrub: om de huid wat meer glow en energie te geven
  • L’Oréal Paris Nourish & Soften Face Scrub: geschikt voor een droge huid en maakt de huid egaler
  • L’Oréal Paris Smooth & Glow Face Scrub: voor een babyhuidje.

VOEDEND

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

De VOEDENDE SMOOTH SUGAR SCRUB werkt vooral voedend, de fijne suikerkristallen zorgen voor een grondige, zijdezachte exfoliatie.
De ingrediënten cacaoboter, kokosnoot en cacaogranen helpen een droge huid te kalmeren, dode huidcellen te verwijderen en de huidbarrière te beschermen.

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL
SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

Deze scrub is heel dik van structuur. Het doet me heel erg denken aan een body butter. Het is in principe ook een boter natuurlijk vanwege de cacaoboter.
Dit ruik je ook heel goed in het product. De kokos ruik ik heel licht maar de cacao voert de boventoon. Alsof ik aan chocola ruik! Best lekker 🙂
De scrub korrel is heel fijn, je ziet ze niet eens. Maar je voelt ze goed. Ik vind het een heerlijke scrub en het is perfect voor een droge huid. Voor in de winter is deze ook heerlijk. Hij voelt ook heel voedend aan.

ZUIVEREND

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

Dit is mijn favoriet van de drie. De ZUIVERENDE SMOOTH SUGAR SCRUB is een meer fruitige variant en zorgt voor het zuiveren van je huid.
De ingrediënten kiwizaden, pepermuntolie en citroengrasolie helpen onzuiverheden te verminderen en de huid gladder te maken.

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL
SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

Ik had verwacht dat alle structuren van de scrubs hetzelfde zouden zijn. Maar ze zijn echt totaal anders. Dit is namelijk meer een gel en is groen van kleur, als een kiwi. Je ziet de kiwizaadjes ook in de scrub zitten. Deze scrub heeft iets minder fijne scrub korrels maar ruikt daarentegen heerlijk fris. Ik hou hier echt van en deze staat dan ook bij mij in de badkamer!

GLOW

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

Tot slot is er nog de GLOW SMOOTH SUGAR SCRUB en zorgt dus, zoals de naam al aangeeft voor een glowy skin.
De druivenpitolie, monoi-olie en acaipoeder in de scrub helpen de huid te verhelderen en te beschermen tegen dofheid.

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL
SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

De laatste variant voorkomt dus een doffe huid. En daar heb ik echt mega last van, dus ook deze vind ik fijn.
De structuur is grappig genoeg net tussen de andere twee scrubs in. Een dikke en romige soort gel maar toch met een zachte olie wanneer het met de huid samensmelt. De scrub korreltjes zijn hierin ook heel fijn en de geur is lekker fris!
Minder fruitig dan de groene variant, maar ik ruik vooral de druivenpitolie denk ik. Lekker hoor!
Deze staat bij mij op nummer 2!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SUGAR SCRUBS VAN L'OREAL

L’Oreal is echt bijna overal verkrijgbaar. Je kunt het vinden in de drogisterijen, maar ook in de parfumeriën. Zelfs supermarkten verkopen het merk, maar de scrubs weet ik niet zeker.
Deze scrubs zijn in ieder geval bij Douglas te koop in de webshop.

Prijs:

  • L’Oreal Smooth Sugar Scrubs €13.25 (50ml) per stuk

Voor welke variant zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May