Hét make-up product waar ik niet zonder kan is highlighter. No joke, dit maakt je look namelijk nét een heleboel mooier. Vind ik.
En de Charlotte Tilbury highlighter moest ik proberen. Ik heb de vloeibare variant en de poeder variant geprobeerd en die vind je allebei in dit artikel!

CHARLOTTE TILBURY

MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

FILMSTAR BRONZE & GLOW

MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY

Ik begin met het palette. Dit is de Filmstar Bronze & Glow en bevat twee verschillende poeders. Het palette is in twee tinten verkrijgbaar. Namelijk de Fair/Medium (die zie je in deze review) en de Medium/Dark voor de donkere huid.
Het palette is bedoeld om jouw gezichtscontouren slanker te maken, te vormen, in te korten en highlighten.

MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY
MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY

Links zie je de bronzer. Dit is de wat warmere bruinige kleur en heeft een matte finish. Ik vind dat zelf fijn want contouren moet je ook met een matte poeder doen. De poeder is precies goed gepigmenteerd, hiermee kun je heel subtiel en natuurlijk het gezicht contouren zonder eruit te zien als een Kardashian met mega contouring.
Breng de poeder aan onder de jukbeenderen, bij je haargrens, aan de zijkanten van je neus of onder de kaaklijn. En tada! Ik vind het een heerlijke bronzer die ik al vaak heb gebruikt.

De perfecte subtiele glowy en bronzy look

Rechts zie je natuurlijk de highlighter. Deze heeft een parelmoer effect en heeft een koele toon. Hierdoor past de highlighter bij vrijwel iedere huidtint en geeft het een prachtige glow. Ik gebruik hem zelf op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauw bot en op mijn neus. Oh en boven mijn cupido boog. De highlighter is heel mooi subtiel en perfect voor een dagelijkse look. Wil je hem nog intenser maken? Dan gaan we door naar de vloeibare highlighter!

HOLLYWOOD BEAUTY LIGHT WAND

MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY

Voor een meer intensere glow óf voor een natuurlijke glow in de zomer wanneer je geen make-up gebruikt is de Hollywood Beauty Light Wand Highlighter perfect. Ik ben persoonlijk echt helemaal gek van deze highlighter. De highlighter is rosé goud van tint en dus perfect op de bronzy skin. De highlighter geeft géén glitters maar echt een glow en de highlighter zit in een tube met een handig applicator kussentje.

GLOW: CHARLOTTE TILBURY HIGHLIGHTER
GLOW: CHARLOTTE TILBURY HIGHLIGHTER

Ik zou deze highlighter wel in een 10 liter tube willen hebben. Ik vind hem zó mooi! In de zomer kun je hem perfect gebruiken zonder foundation voor een prachtige glowy look maar je kunt hem bijvoorbeeld ook in combinatie met een poeder gebruiken om de highlighter er echt uit te laten knallen. Bijvoorbeeld met de highlighter poeder uit het Filmstar Bronze & Glow palette.
Het brengt makkelijk aan met het kussentje, die je ook kunt ‘afsluiten’ zodat het niet onnodig uit de tube wordt gedrukt in je tas bijvoorbeeld. En het blend mega fijn. Zelf doe ik dat het liefst met een spons, maar met je vingers is het ook prima te blenden en valt dan mooi samen met je huid.

FILMSTAR BRONZER

Een bericht gedeeld door May Cate (@may_cate) op

BEAUTY WAND HIGHLIGHTER

Een bericht gedeeld door May Cate (@may_cate) op

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MAGIC FOUNDATION VAN CHARLOTTE TILBURY

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Wil je de allernieuwste producten zien of direct vanaf CT zelf bestellen? Dat kan via Charlottetilbury.com.

Prijzen:

  • Filmstar Bronze & Glow €65
  • Hollywood Beauty Light Wand €35

Wat is jouw ultieme make-up musthave?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May