Er is weer een heerlijke samenwerking ontstaan. Clinique & Marimekko hebben een nieuwe collectie lippies ontworpen en ik heb twee van de lippies mogen proberen. Niet alleen de verpakking is prachtig, maar de lippies zelf ook. Lees je mee?

CLINIQUE x MARIMEKKO

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even hier.

Clinique in collab met Marimekko

Marimekko is een Fins designmerk en heeft samen met Clinique de handen in elkaar geslagen. Ze delen namelijk een positieve, inspirerende filosofie en een geschiedenis van ‘anders denken’. Ook zijn allebei de merken opgericht door een vrouw!
Elk van de 10 prints werd gemaakt door Annika Rimala (1936 – 2014), zij gebruikte kleur en print op een heel nieuwe manier en gebruikte daarin ook humor. Heerlijke vrolijke printjes in ieder geval!

CLINIQUE POPTM SPLASH LIPGLOSS + HYDRATION

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

De Clinique PopTM Splash Lip Gloss + Hydration is verkrijgbaar in 20 transparante kleuren. Van nude tot heel donker en iedere kleur heeft een unieke Marimekko print. De lipgloss is dus niet volledig dekkend maar heeft een transparante finish maar is toch goed gepigmenteerd.Ook geeft de gloss uiteraard een hoog glans maar is niet plakkerig.
De kleur die je in deze review ziet is de Sangria Pop. Een mooie donkerrood/bruine kleur. Ik ben wat meer van de nude kleurtjes maar toch vind ik deze erg mooi!

CLINIQUE POPTM LIP COLOUR + PRIMER

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

De Clinique PopTM Lip Colour + Primer is echt een lipstick en is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren met uiteraard ook weer alle fijne unieke prints van Marimekko.
De kleur die je hier op de foto ziet is Grape Pop. Een licht paarse kleur die de lippen mooi dekt maar niet volledig dekkend is qua pigmentatie. Perfect voor in het voorjaar dus.
De lipstick bevat tevens een primer waardoor de lipstick nóg langer en mooier blijft zitten.

SANGRIA POP

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

GRAPE POP

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES
CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CLINIQUE COLLABS MET MARIMEKKO LIPPIES

Het merk Clinique is bij de meeste parfumerieën te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL, Mooi Parfumerie maar ook bij de Bijenkorf kun je het merk scoren. Wil je het helemaal officieel doen dan kun je ook altijd een kijkje nemen op de website van Clinique zelf.
De glosses en de lipsticks zijn allemaal verkrijgbaar bij Hudson’s Bay en de Bijenkorf heeft een beperkte voorraad tinten in het assortiment. Verkrijgbaar vanaf 15 februari, dus nu al!

Prijs:

  • Clinique PopTM Splash Lip Gloss + Hydration €23
  • Clinique PopTM Lip Colour + Primer €23

Ga jij voor een gloss of voor een lipstick?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May