Lente, komt u maar! De  NARS Spring collection 2018 uitgebracht en you are going to love it! Het bevat onder andere een blush én nieuwe lippies. Voor informatie en swatches kijk je in dit artikel!

NARSISSIST

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk sinds vorig jaar.
Een hele hoop jaren geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds afgelopen jaar niet meer! Want vanaf september 2017 wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.
Meer artikels over de producten van NARS vind je hier!

BLUSH SPRING COLLECTION 2018

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

DE NARS SPRING COLLECTIE

Dit voorjaar heeft NARS een nieuwe Highlighting Blush uitgebracht onder de naam Free Soul. Het is dus geen gewone blush maar met een glow erin.
De kleur is roze, dat natuurlijk meteen doet denken aan de lente en in principe bij iedere huidtint past. De blus bevat lichtreflecterende deeltjes waardoor het meteen een highlighting effect heeft.

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS
SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze blush op Orgasm vind lijken. Toch is hij iets anders, deze blush is namelijk gepigmenteerder en geeft wat meer roze op de wangen én heeft een meer highlightend effect. Eigenlijk is het dus een Orgasm maar dan beter en minder subtiel.
Ik vind hem heeeeerlijk. Ik gebruik hem heel graag en het blend mooi uit op de huid. Je hoeft hier in principe dan ook geen aparte highlighter te gebruiken want de blush/highlighter doet haar werk echt goed!

LIP COVERS SPRING COLLECTION 2018

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

Natuurlijk horen er ook nog lippies bij. Dit is een heel aparte collectie dan de rest. Dit is namelijk de Lip Cover en is dus een Limited Edition. Verkrijgbaar in vier kleuren. In deze review zie je de kleuren v.l.n.r. Embrasse Moi, Summer Fire en Under Arrest.
De Lip Cover is een romige lipgloss zonder dat het plakkerig is. Zoals de naam al aangeeft zijn de ook dekkend qua finish.

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS
SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

De Lip Covers vind ik zelf echt heel fijne lipglosses. Ze zijn namelijk niet hoogglans maar geven wel dat extra plumpy effect aan je lippen.
Ook plakken ze niet en heb je geen last van haar op je lippen als het een beetje waait. Ook de dekking is echt prima! De Embrasse Moi is voor mij iets te licht maar de andere twee zijn perfect!
Op de foto zie je helemaal rechts trouwens de blush/highlighter, just so you know.

EMBRASSE MOI

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

SUMMER FIRE

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

UNDER ARREST

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SPRING 2018 COLLECTIE VAN NARS

NARS is te koop bij de Bijenkorf. Natuurlijk kun je alles online shoppen, maar als je wilt weten welke kleuren je nodig hebt (wel handig met foundations) dan kun je het beste even de Bijenkorf binnen stappen. De make-up artists van de NARS counters kunnen je trouwens altijd adviseren of helpen met het kiezen van de juiste producten.

Prijs:

  • NARS Lip Cover €26 per stuk
  • NARS Highlighting Blush Free Soul €31,50

Wat is jouw favoriete NARS product?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May