Heb jij last van vlekjes in je gezicht waar je je aan stoort? Pigmentvlekjes, verkleuringen of plekjes die zijn ontstaan door acné? Mission Perfection belooft deze aan te pakken en te verdoezelen.
Zelf heb ik last van vlekjes en probeerde natuurlijk deze producten uit.

CLARINS

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

SERUM

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

Ik begin met het Mission Perfection Serum. Het serum van Clarins belooft pigmentvlekken, verkleuringen, schaduwzones, rode plekjes of tekenen die zijn ontstaan door acné en/of een doffe huid te herstellen.
Het serum herstelt namelijk pigmentverstoringen door haar innovatieve formule zonder de natuurlijke huidkleur te veranderen.

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES
MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

De kleurtjes van het flesje en het serum zelf spreken me meteen al aan. Mijn favoriete kleur! Zalmroze. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkst.
Ik vind het ten eerste al heel fijn dat dit product belooft je pigment te herstellen en je natuurlijke huidkleur te behouden. De meeste producten werken namelijk ‘blekend’ of ‘oplichtend’ en dat doet deze niet.
De geur van het serum is heel lekker, het ruikt een beetje fruitig. De structuur is romig maar toch dun waardoor het prettig aanbrengt en goed intrekt in de huid. Ik gebruik het serum voor het aanbrengen van mijn reguliere crèmes. Ik merk wel meteen dat de huid er wat egaler uitziet. Het doet dus zeker wat het zegt. Ik ga ervan uit dat het in verloop van tijd de pigmentverkleuringen ook zal herstellen. Ik ben erg benieuwd!

OOGVERZORGING

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

In dezelfde lijn vind je de Mission Perfection Yeux SPF15. Het wordt omschreven als een oogcontour verzorging. Voor het gemak noem ik het een oogcrème in dit artikel.
De oogcrème belooft om hardnekkige kringen te corrigeren en de oogcontour lichter te maken.
Tegelijkertijd beschermt het tegen UV-straling (SPF15) en vervuiling.

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES
MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

Ik was positief verrast toen ik de oogcrème ging proberen. Als eerste even het uiterlijk. De crème zit in een tube met aan de bovenkant een kwast applicator dat ervoor zorgt dat het prettig aan te brengen is op de gevoelige huid rond je ogen. Je kunt het systeem draaien op ‘on’ en ‘off’ zodat de crème niet per ongeluk uit de tube wordt gedrukt in je tas of iets dergelijks.
De oogcrème ruikt ook weer lekker en heeft het uiterlijk van een concealer, de perzik kleur van de crème verdwijnt niet helemaal waardoor het inderdaad de donkere kringen corrigeert. Heel fijn! Je hoeft er in principe niet eens make-up over te dragen. Je kunt het ook gebruiken als een soort ‘primer’ voor onder je concealer. Hij werkt echt heerlijk en camoufleert inderdaad echt de donkere kringen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MISSION PERFECTION TEGEN PIGMENTVLEKJES

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden. Ook online kun je de producten vinden als je even op google kijkt!
Dit product is vanaf april dit jaar te koop. Sowieso bij Hudson’s Bay en de bovengenoemde parfumerieën.

Prijs:

  • Clarins Mission Perfection Serum: Gemiddeld €73 (30ml)
  • Clarins Mission Perfection Yeux SPF15: Gemiddeld €40 (15ml)

Heb jij last van pigmentvlekjes en/of verkleuringen in je gezicht?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May