De budget foundation hype gaat helemaal los. De Total Control Drop Foundation van NYX moet dé holy grail zijn voor een fijne prijs. Nu hebben ze daar ook een primer bij! Beide worden in dit artikel getest, en natuurlijk zie je ook de voor- en na foto’s. Enjoy!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb inmiddels al een heleboel make-uppies hiervan. Je vind tegenwoordig ook NYX winkels in Amsterdam en Rotterdam én kun je alles online vinden bij Douglas (op de nieuwste collecties na, daar moet je altijd eventjes op wachten bij Douglas).
Benieuwd naar andere NYX artikels? Die vind je hier.

TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

De Total Control Drop Foundation overheerst al een tijdje de beautywereld. Het zou namelijk dé perfecte foundation zijn voor de perfecte lage prijs.
Deze foundation belooft je namelijk de ideale dekking te geven die zowel een lichte als een zware dekking kan hebben. Het ligt er maar net aan wat jij zelf wil.Gewoon het aantal druppels foundation aanpassen!
Ik was echt positief verrast door deze foundation. Ik moet eerlijk toegeven dat ik meestal wel kies voor de dure foundation, die zijn vaak gewoon altijd wel beter. Deze vind ik toch echt heel fijn.
De foundation heeft een matte finish (als je een hele droge huid hebt is het misschien niet je ding) en dekt mega goed, zelfs al met weinig gebruik. Je kunt het zelf opbouwen, ideaal!

TOTAL CONTROL DROP PRIMER

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

Nieuw is de Total Control Drop Primer. Die hoort bij de bovenstaande foundation. Het motto is ‘Not to Prime is a Crime’. De primer heeft een lichtgewicht druppel-formule die je huid perfect voorbereidt op de foundation. De primer heeft een zachte, velvety, matte finish.
Ik moet zeggen dat ik hem inderdaad erg fijn vind! De huid voelt heerlijk zacht na het aanbrengen van de primer en als je goed kijkt zie je wel wat verschil. Het grootste verschil zie je aan het einde van de dag. De foundation is nog steeds redelijk mat en zit nog goed!

ZONDER PRIMER & FOUNDATION

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

FOUNDATION ZONDER PRIMER

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

FOUNDATION MET PRIMER

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NYX: TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION & PRIMER

NYX is natuurlijk verkrijgbaar bij de NYX stores die onder andere in Amsterdam (kalverstraat) en Rotterdam zitten. Ook is het merk verkrijgbaar bij Douglas, maar niet alle collecties zijn daar meteen te vinden.
Deze producten zijn allebei verkrijgbaar bij de NYX stores én Douglas.

Prijs:

  • NYX Total Control Drop Foundation €16.85 (13ml)
  • NYX Total Control Drop Primer €16.85 (13ml)

Gebruik jij altijd een primer voor je jouw foundation aanbrengt?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May