Wist je dat Aloë Vera een heel hydraterende plant is en ook heel fijn voor je huid? L’Oreal heeft de Aloë Vera plant in de Hydra Genius gestopt en de huid 72 uur lang hydrateert. Natuurlijk word ik daar benieuwd naar en heb het uitgeprobeerd! Lees je mee?

HYDRA GENIUS

ALOE VERA BOOST: HYDRA GENIUS

De Hydra Genius van L’Oreal is een nieuw huidverzorgingsproduct van dit merk dat belooft om je huid 72 uur lang te hydrateren.
Wat is het precies? Het is een vloeibaar soort water met een frisse textuur dat direct in de huid trekt. He is verrijkt met puur aloë vera sap en hyaluronzuur, dit zorgt voor een super boost van hydratatie en belooft dus 72 uur lang te blijven hydrateren. Interessant!
Er zijn drie verschillende varianten: Voor de normale tot gemengde huid, de normale tot droge huid en de droge en gevoelige huid.

ALOE VERA BOOST: HYDRA GENIUS
ALOE VERA BOOST: HYDRA GENIUS

Oké, het is geen water maar meer een heel dunne gel. De Hydra Genius vind je in een glazen fles met een pompsysteem waar je met 2 pompjes genoeg hebt voor het hele gezicht.
De kleur van de gel is groen/blauwig wat doet denken aan de aloë vera plant.
Het ruikt zalig! Heel fris en ik ruik absoluut de aloë vera terug. Ook vind ik het heerlijk om aan te brengen op mijn gezicht. Het voelt inderdaad lekker gehydrateerd aan. Ik breng dit ’s morgens én ’s avonds aan voor mijn reguliere serums of crèmes. Ik merk wel degelijk verschil. Zeker tijdens de wat koudere dagen, ik heb minder last van velletjes en een droge huid!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ALOE VERA BOOST: HYDRA GENIUS

L’Oreal is echt bijna overal verkrijgbaar. Je kunt het vinden in de drogisterijen, maar ook in de parfumeriën.

Prijs:

  • L’Oreal Hydra Genius €19.99 (70ml)

Wist jij dat een droge én een vette huid gehydrateerd moet worden?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May