Als je de zin ‘Dip in the Ocean’ leest, waar denk je dan aan? Juist: De zomer, het strand, een gebruinde huid en een zalige nonchalante volle bos beach hair.
Ik was benieuwd of deze lijn van The Insiders mijn totaalplaatje ook kan bekoren (goh, wat een mooi woord toch). Lees je mee?

THE INSIDERS

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

The Insiders is een professioneel haarmerk die is gevormd door verschillende haarspecialisten. Kapsters, catwalk stylisten, kleur specialisten en gezond-haar-specialisten.
Ieder product van het merk is ontwikkeld, gevormd en getest door deze professionals die iedere dag met haar te maken krijgen. Het testen van de producten wordt ook door de specialisten zelf gedaan en als het niet goed genoeg is dan sturen ze het gewoon terug naar het laboratorium.
Verder bevatten de producten veel natuurlijke ingredienten waardoor er geen parabenen in de producten zitten én ook is het merk volledig dierproefvrij.
Eerdere reviews over het merk, zoals borstels, producten en een behandeling bij de salon vind je hier.

DIP IN THE OCEAN - BEACH SPRAY

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

First of all de Dip in the Ocean Beach Spray. De spray belooft een ‘oh-so-sexy’ volume en textuur aan het haar te geven.
Ook zorgt het ervoor dat je eigen slag of krullen lekker hun gang kunnen gaan en hun ding kunnen doen. Het is een niet-plakkerige spray en bevat essentiele olien waardoor het haar tegelijkertijd wordt verzorgd. De ingrediënten zijn: zout, zeewier extract, sinaasappel olie, lavendel olie en het heeft een UV-filter om je haren te beschermen.

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS
DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

Ik hou ontzettend van beach spray’s. Maar vaak zijn ze of heel erg stug of plakkerig. Deze vind ik echt prima! Het is absoluut niet plakkerig en maakt mijn haar ook niet mega stug. Het geeft wel wat meer textuur en volume maar je kunt er nog makkelijk met je vingers doorheen. Fijn vind ik dat!
De geur is trouwens zálig. Vind het zo lekker ruiken! Ik gebruik het bijna iedere dag, alleen al voor de geur 😉

DIP IN THE OCEAN - SUPER NATURAL THICKENING CREAM

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

Ik heb inderdaad geen dun haar, maar toch wilde ik de Super Natural Thickening Cream proberen. Het belooft namelijk je haar bigger te maken, en bigger is better. Zoals we allemaal wel weten ;-).
De cream belooft gewichtloos te zijn in je lokken en bevat proteïnes. Je haar wordt sterker, voller en  blijft beter in model zitten. Je brengt het namelijk aan in handdoek droog haar voordat je het gaat föhnen.

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS
DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

Ik ben vreselijk lui als het om mijn haar gaat. Ik föhn het ook echt vrijwel nooit.. Ik laat het gewoon opdrogen.
Dus heb ik deze cream gebruikt zonder te föhnen. Als ik het föhn merk ik wel meer verschil trouwens. Dan doet het haar werk beter.
De geur is hetzelfde als die van de Beach Spray. Zó lekker! Het brengt prettig aan in mijn haar en maakt het totaal niet vet. Zelf vind ik het fijn dat mijn haar hier sterker van wordt. Dat is namelijk iets wat ik sowieso kan gebruiken.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

DIP IN THE OCEAN MET THE INSIDERS

De producten van dit merk zoals shampoos, haar tools en hairstyling producten vind je bij de webshop Salon B.
Ook kun je de producten natuurlijk kopen bij alle Salon B’s in Nederland. Wil je weten waar een Salon B in jouw buurt zit? Dit kun je ook checken op de website. Voer je postcode in en de dichtstbijzijnde salon staat meteen in je beeld!

Prijzen:

  • Dip in the Ocean- Beach Spray €21.95 (200ml)
  • Dip in the Ocean – Super Natural Thickening Cream €24.95 (150ml)

Ben jij meer van de nonchalante coupes of het perfect gestyled kapsel?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May