De welbekende All Nighter Setting spray van Urban Decay heeft een nieuwe variant! De Pollution Protection. Deze setting spray is naar mijn mening één van de beste die er bestaat. De nieuwe spray fixeert niet alleen je make-up, maar beschermt je huid tegelijkertijd tegen vervuiling. Op naar de review dus!

URBAN DECAY

DE NIEUWSTE ALL NIGHTER SETTING SPRAY

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest. Meer artikels & reviews van Urban Decay kun je hier vinden.
Ben je benieuwd naar mijn review over de originele All Nighter Spray? Die vind je hier.

ALL NIGHTER - POLLUTION PROTECTION

DE NIEUWSTE ALL NIGHTER SETTING SPRAY

Allright, de All Nighter Setting Spray van Urban Decay staat bekend als één van de beste setting spray’s on the world. En ik ben het daar helemaal mee eens.
De nieuwe All Nighter Pollution Protection Enviremental Defense Make-up Setting Spray laat je make-up tot wel 16 uur perfect zitten maar beschermt tegelijkertijd je huid tegen oxidatie door vervuiling.
De spray is lichtgewicht en belooft dat je make-up niet in de fijne lijntjes gaat kruipen. Verder is het ook niet onbelangrijk dat je huid nog kan ademen door de setting spray. Het verstopt je huid dus niet.

DE NIEUWSTE ALL NIGHTER SETTING SPRAY
DE NIEUWSTE ALL NIGHTER SETTING SPRAY

Zoals ik al zei, ik was al fan. Dus ik kon me niet voorstellen dat deze spray me zou gaan tegenvallen. En ik had gelijk. Hij doet precies hetzelfde wat ik had verwacht en wat ik gewend ben.
De spray ruikt prima maar na het aanbrengen is de geur ook weer weg. Dat vind ik zelf wel prettig, want ik hou niet zo van geuren op mijn gezicht die ik blijf ruiken. Dat gaat me tegenstaan.
Oh, het uiterlijk vind ik trouwens fantastisch! Het ziet er super mooi uit.
De spray zelf is heel fijn waardoor het als een nevel over de huid komt. Ik heb inderdaad niet het gevoel dat er een laagje over mijn make-up heen zit.
Qua fixering kan ik wel een mooi voorbeeld geven. Twee weken geleden ging ik de stad in voor een drankje. Ja, dat werden er dus iets meer en ik kwam nogal dronken thuis.
Dat was de enige keer dit jaar dat ik mijn make-up niet heb verwijderd voor het slapen gaan. De volgende dag zag ik er trouwens geweldig uit, ondanks mijn kater. De make-up zat gewoon nog mooi op haar plek. Haha! De ultieme test is dus doorstaan.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE NIEUWSTE ALL NIGHTER SETTING SPRAY

De producten van Urban Decay zijn gewoon lekker in Nederland te koop. Je kunt het merk tegenwoordig bij de Ici Paris XL shoppen, online én offline. Yay! Nog makkelijker, je kunt de producten ook allemaal shoppen via de officiele Nederlandse Urban Decay webshop!

Prijs:

  • Urban Decay – All Nighter Pollution Protection Enviremental Defense Make-up Setting Spray €27.50 (118ml)

Wat is jouw favoriete setting spray?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May