Draag je graag make-up, maar wil je ook je huid goed beschermen? Zeker in de zomer kan dit voor een dilemma zorgen.. Ik ben op zoek gegaan naar een SPF die fijn is om onder je make-up te gebruiken maar ook om eroverheen aan te kunnen brengen voor de perfecte SPF bescherming. Lees je mee?

CLARINS

DE PERFECTE SPF VOOR ONDER OF OVER JE MAKE-UP

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

UV PLUS SPF50

DE PERFECTE SPF VOOR ONDER OF OVER JE MAKE-UP

Ik stoorde me mateloos aan de verschillende zonbescherming producten die een witte waas achterlaten, vettig blijven op de huid of totaal niet in combinatie met make-up kan worden gebruikt. Ik ben dus best een tijdje op zoek geweest naar de perfecte SPF. De Clarins UV Plus SPF50 Zonbescherming is uiteindelijk de beste uit mijn selectie geworden.
Het is een klein flesje van 30ml maar je hoeft maar heel weinig te gebruiken, hierdoor doe je best lang met dit flesje.
De SPF belooft de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, vrije radicalen en vervuiling. Naast een beschermingsproduct is het ook een product die de huid verzorgt.
Je vindt bijvoorbeeld Cantaloupe-meloen-extract dat rijk is aan anti-oxidanten, het beschermt de cellen tegen oxidatieve stress als gevolg van UV-straling en vervuiling, Organische zwarte bessen extract dat helpt bij roodheid en het trekkerige gevoel, veroorzaakt door UV-stralen en milieuvervuiling, te voorkomen en Hyaluronzuur dat uiteraard de huid beschermt tegen uitdroging die wordt veroorzaakt door verandering van de hydrolipidelaag onder invloed van UV-stralen en milieuvervuiling.

DE PERFECTE SPF VOOR ONDER OF OVER JE MAKE-UP
DE PERFECTE SPF VOOR ONDER OF OVER JE MAKE-UP

Waarom is nu juist dit product de beste voor mij? Ten eerste, het maakt de huid niet vet. En dat was het eerste punt wat voor mij heel belangrijk was.
Ik zocht een product dat meer poederig aanvoelt en mat is qua finish. Dat is deze absoluut. Na het aanbrengen voelt de huid heel zacht, alsof ik een primer heb aangebracht. Hierdoor is het product sowieso al perfect om te gebruiken onder de make-up.
Verder laat het geen witte waas achter en heb je maar weinig nodig van het product. Je kunt het smerend aanbrengen of deppend. En dat maakt dit product óók zeer geschikt om óver je make-up aan te brengen.
Natuurlijk is het ook een megafijn product om op zich te gebruiken, dus zonder make-up. Maar dit is zeker hét product van 2018 voor mij!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DE PERFECTE SPF VOOR ONDER OF OVER JE MAKE-UP

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden. Ook online kun je de producten vinden als je even op google kijkt!
Dit product is vanaf april dit jaar te koop. Sowieso bij Hudson’s Bay en de bovengenoemde parfumerieën.

Prijs:

  • Clarins UV Plus SPF50 Zonbescherming (gemiddeld) €40 (30ml)

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?!?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May