Waar moet je zijn voor de meest heerlijke beauty paasmusthaves? Juist, de Lush Paascollectie is ook dit jaar weer zó leuk! In dit artikel laat ik je wat heerlijke producten zien die je zeker nog even voor Pasen moet hebben!

LUSH

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat in de jaren zo groot is geworden dat vrijwel iedereen dit merk wel kent. Het is dan ook een uniek merk. Het maakt haar producten helemaal handgemaakt met alleen maar verse en natuurlijke ingrediënten. Ze gebruiken dus absoluut geen chemische ingrediënten, parabenen en de rest van alle ingrediënten die gewoon eigenlijk niet thuis horen in producten die je gebruikt voor de huid.
Ook zijn ze altijd dierproefvrij en zijn ze op social media vooral bekend van de ‘bathbombs’. Ik heb geen bad, mega jammer.
Meer artikels over Lush producten kun je hier vinden.

SHAMPOO BAR

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Hoe cute is deze Shampoo Bar genaamd ‘Wash Behind Your Ears‘. De bar heeft namelijk paashaas oren!
Deze shampoo bar zit vol met reinigende citroen- en worteloliën. De toegevoegde Ciderazijn houdt je hoofdhuid schoon én brengt deze in balans.
De citroenmirte-olie geeft de shampoo een heerlijke frisse geur! Je kunt de bar in je handen opschuimen of direct in het haar aanbrengen.

BLIJ EI

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Dit blije ei, dat eigenlijk helemaal niet zo blij kijkt heet ‘Free Rangers‘ en is natuurlijk een Bath Bomb. Het ei is in drie verschillende kleuren te krijgen en echt perfect om als cadeautje te geven!
De Bathbomb bevat frisse bergamot olie en zwarte bessen absolue en dat ruikt samen goddelijk!
De geur van cypresolie daarbij toegevoegd maar het compleet. En geeft je een glimlach op je snavel! Haha ik hou van de Lush teksten!

SHOWER CREAM

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Deze ‘Here Comes The Sun‘ ziet er uit als een douche gel fles, en het is dus ook een shower cream.
Deze ‘bar’ is verrijkt met bergamotolie en vers sinaasappelsap waardoor je meteen het voorjaarsgevoel krijgt. Verder bevat het fairtrade shea butter dat je huid hydrateert. Gek genoeg zit er ook champignon in (dit ruik je niet hoor) voor een rustige en gereinigde huid. De toegevoegde avocado-olie hydrateert je huid en de Siciliaanse mandarijnolie laat je huid lekker fris voelen!

BUBBLE SPINNER

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Deze ziet er zó leuk uit met de glitters. Het is de ‘Seven Deadly Spins’ Bubble Spinner. Ook hierin vind je bergamotolie (ik vind het ook zo lekker!) die je een ontspannen gevoel geven. De gouden bubbels met benzoëhars omarmen je lichaam. Deze houd je onder een lopende kraan voor een heerlijk ontspannen bad.

BUBBLEROON

DE LUSH PAASCOLLECTIE IS TE CUTE

Is het een macaroon? Nee. Een ei dan? Ook niet. Het is de Bubbleroon ‘Cream Egg’.  Deze zit vol met munt en fair trade biologische cacaoboter. Als je dit ei onder de lopende kraan verkruimelt dan komen de heerlijke beters vrij en veranderen ze in een zoet meertje.
De verse munt verkoelt je huid en geeft je humeur meteen een boost.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Natuurlijk zijn de Lush producten te koop via de webshop van Lush. Zoals je al geraden had is dit natuurlijk een limited edition collectie voor Pasen.
Ook zijn de producten van Lush natuurlijk te bekijken, te voelen en te ruiken in de Lush winkels. De dichtstbijzijnde winkel kun je ook vinden op de website.

Prijzen:

  • Wash Behind Your Ears – Shampoo Bar €8.95
  • Free Rangers – Bath Bomb €9.95
  • Here Comes The Sun – Naked Shower Cream €15.95
  • Seven Deadly Spins – Bubble Spinner €7.50
  • Cream Egg – Bubbleroon €5.50

Ga jij de Paascollectie van Lush ook scoren?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May