Houtskool is mega fijn voor de huid. En dan vooral om het vuil uit je huid te trekken. Het anti-pollution mask van Mádara is een uniek masker met zwarte modder en houtskool. Ik had wel weer behoefte aan me-time. Dus ik testte dit natuurlijke masker uit!

MÁDARA

Madara smart nti-pollution mask

Mádara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk dat ik nog steeds met veel plezier gebruik. Meer artikels over de producten van Mádara vind je hier.
Mádara is opgericht door vier vrouwen uit Letland en zweren bij berkensap. Verder vind je alleen maar natuurlijke ingrediënten in de producten zoals planten, fruit en olie uit zaden. Deze bevatten anti-oxidanten, vitamines en werken anti-verouderend.
Door de natuurlijke ingrediënten zijn de producten allemaal hypo-allergeen en irritatie-vrij, ook zijn de producten bijna allemaal vegan en letten ze bij het verpakken ook altijd op het milieu.

ANTI-POLLUTION MASK

Madara smart nti-pollution mask

Het Anti-Pollution Mask van Mádara is een nieuw product van dit merk. Het is een uniek masker met een duo-functie op basis van Noordelijke zwarte modder en houtskool. Het zuivert de huid en stimuleert meteen de celvernieuwing waardoor het masker ook meteen anti-aging werkt en de huid herstelt.
Daarnaast helpt het de onzuiverheden te verminderen, vervuiling te absorberen en schadelijke bacteriën en vrije radicalen te neutraliseren.
Verder bevat het masker ook nog een hoop Vitaminen zoals Vitamine A, Vitamine B3, 17 verschillende aminozuren, essentiële mineralen en goede bacteriën.

Madara smart nti-pollution mask

Ingrediënten:

HOUTSKOOL bindt onzuiverheden, helpt de huid te ontgiften en be- vordert een egale teint.

NOORDELIJKE ZWARTE MODDER stimuleert de celverjonging, bindt toxines, neutraliseert vrije radicalen en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Deze unieke 4000 jaar oude modder is rijk aan anti ageing antioxidanten, vitamines, aminozuren en mineralen.

SMART ANTIOXIDANTS COMPLEX een bijzonder antioxidantrijk bota- nisch complex van mos, korstmos, varen en vrouwenmantel met sterk hydraterende en vochtbindende eigenschappen. Rijk aan actieve in- grediënten die de huid soepel en gezond houden, beschermen tegen vrije radicalen en rimpeltjes helpen voorkomen.

Madara smart nti-pollution mask
Madara smart nti-pollution mask

Het masker is precies zoals ik verwachtte qua structuur en kleur. Het is een zwart masker en het droog wat op naarmate het even op de huid zit.
De geur is best prettig en redelijk neutraal. Het ruikt niet naar modder, zoals ik wel had verwacht. Het aanbrengen gaat het makkelijkst met een kwast (doe ik zelf altijd) en het afspoelen gaat ook prima zonder al teveel moeite.
Erna voelt mijn huid zacht aan en lijkt het inderdaad ook wat egaler te zijn en wat meer kleur te hebben. Een fijn masker om wekelijks te gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Mádara olie is te koop bij de webshop van Madara  en bij Vitaminstore. Als je toch aan het kijken bent, neem dan even een kijkje bij de lichaamsverzorging producten. Die zijn namelijk ook heerlijk!

Prijs:

  • Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask €24.95

Doe jij vaak eventjes aan me-time?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May