Afgelopen zondag ben ik naar de Masterclass geweest van Sir John, dé makeup artist van onder andere Beyoncé(!!) Serena Williams, Karlie Kloss. De hele dag vertelde hij over zijn tips & tricks, mochten we aan het einde van de dag met hem op de foto en gingen we naar huis met een dikke goodie bag. Ben je benieuwd wat er in de goodie bag zit?

DE GOODIEBAG!

Zoeva was een van de sponsors van de goodie bag! Zij hebben een prachtig palette erin gedaan. Het palette heet ‘Caramel Melange’. De paletten van Zoeva zijn geweldig en hebben een prachtige pigmentatie. Ook hebben ze er een vegan brush set in gedaan met een handig makeuptasje!

STARSKIN staat bekend om hun heerlijke sheet masks en die zaten er dan ook in! Een sheetmask en masker voor de lippen, met deze ben ik al bekend en ik kan jullie vertellen dat deze je lippen echt lekker zacht maakt. Ook zat er een detoxing cleanser foam bij, hier ben ik erg benieuwd naar.

Oh my! MAC Cosmetics was ook een sponsor en deed er drie producten in. Hun wel bekende 3D Black Lash Mascara, Pro Longwear Fluid Line in ‘Blacktrack’ en een prachtige Lustre Lipstick in de kleur ‘Hug Me’.

Ook een sponsor was Boozyshop, zij hebben er een beauty sponge en een contour kwast in gedaan! Kwasten en beauty sponsjes kan ik nooit genoeg hebben.

Er zat nog een sheet mask in van het merk MILU. Ik ben hier erg benieuwd naar want ik heb eerlijk gezegd nog nooit van het merk gehoord! Net als de wimpers van het merk BLACKLASH. Deze zien er prachtig uit en zal ze snel uitproberen bij een ooglook op Instagram.

NYX en L’Oreal waren ook sponsors en hebben er ook wat heerlijke goodies bij gedaan. De Paradise Extatic mascara is een van mijn favoriete, ben erg blij dat ik hier nu een back up van heb!

Nog een ‘Oh my’ moment. Een contour kit van Anastasia Beverly Hills!! Dit is de poeder versie. Ik had deze al en gebruik deze dagelijks, die is bijna op dus deze komt heel goed van pas!

Last but not least! By Kelsha sponsorde de goodie bag met hun bekende 24K Gold Facial Elixir. Dit is een beauty elixir met goud vlokjes erin! Heel extra, maar erg lekker! Ik heb deze ook al en gebruik deze als primer voordat ik mijn foundation doe!

DE MASTERCLASS

MASTERCLASS SIR JOHN

Oke!
Nu we de goodies hebben gehad laten we het even hebben over de Masterclass zelf!
De masterclass werd verzorgd door Dutch Beauty Academy in een hotel in Amsterdam.
Sir John is de makeup artist van Beyoncé. Ik ben een mega fan van Beyoncé dus dit voelde een beetje als indirect contact met haar. Sir John is zijn echte naam, hier stond ik een beetje van versteld. Een bijzonder naam voor een bijzondere man. Want wat een man is hij! Heerlijk!
Zijn filosofie over make up is wat mij erg aantrok. Embrace your flaws. De littekentjes, de adertjes die we allemaal bedekken hoeft allemaal niet volgens Sir John. Ze zijn tegenwoordig sexy en dat laat hij zien in de manier waarop hij de makeup aanbrengt.
Hij gebruikt bijvoorbeeld geen getinte oogschaduw primer omdat hij niet die adertjes wil bedekken. Het geeft een lived-in-look en maakt de makeup natuurlijk. Ook gebruikt hij zo min mogelijk poeder omdat dit een zwaar en droog effect kan geven.

Embrace your flaws

Hij was actief met het publiek, we mochten allemaal vragen stellen en hij beantwoordde ze allemaal. Al zijn geheimen deelde hij met ons maar ook had hij vragen voor ons zodat hij ook van ons kon leren.

Ik heb ontzettend veel geleerd van Sir John iedereen is mooi en dat makeup niet is om jezelf te veranderen maar om je mooie kenmerken nog mooier te maken. Ook is hij bezig met zijn eigen make-up lijn, hier ben ik zó nieuwsgierig naar.
Het was een lange, leerzame dag en heb zeker genoten. Ik ga oefenen met zijn tips en tricks en houd zeker in mijn achterhoofd dat het allemaal wel wat minder kan en dat mijn littekens er mogen zijn!

 

May