Ken jij het merk Ziaja al? Een heel fijn budgetvriendelijk, natuurlijk én diervriendelijk merk. In dit artikel laat ik jullie mijn musthaves zien. En die zijn in totaal nog geen €10 bij elkaar. Dus zeker de moeite waard om even te kijken!

ZIAJA

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Ziaja is een heerlijk merk dat ook mega fijn is voor je portemonnee. Het merk is van oorsprong Pools en bestaat als sinds 1989. In 2013 werd de eerste Ziaja winkel in Den Haag geopend en is de webshop in Nederland ook gestart.
De producten van Ziaja bestaan uit natuurlijke ingrediënten met verpakkingen die recyclebaar zijn. Alle producten zijn dermatologisch getest, allergie-vrij en uiteraard dierproefvrij. Verder bevat 60% van de producten geen parabenen.

FACE TONER

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Ik begin met het product wat ik het fijnst vind en iedere avond gebruik. Dat is de Aloë Gezichtstoner.
Het is een reinigingstonic en verfrist, kalmeert en verzacht de huid. Verder zorgt de toner voor een goede hydratatie van de huid en zorgt ervoor dat de bloedsomloop in de huid geactiveerd blijft. De toner bevat Aloë Leaf Extract en Provitamine B5 (D-Panthenol).

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES
ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Dit is dus mijn favoriet. Na het reinigen van mijn make-up in de avond gebruik ik deze toner. Hiermee kan ik zien of al mijn make-up is verwijderd en verzorg ik tegelijk mijn huid.
De toner ruikt heerlijk fris naar Aloë en voelt ook prettig aan op de huid. Na het aanbrengen van de toner met een wattenschijfje breng ik mijn serum en nachtcrème/olie aan.

SCRUB

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Door naar de Olive Leaf Gel Scrub. Deze is geschikt voor lichaam én gezicht. Het hoofdingrediënt is natuurlijk het Olijfblad. Het belooft de huid te verzachten en te verzorgen en geeft de huid glans en energie. De scrub bevat een natuurlijke anti-oxidant en voorkomt vochtverlies van de huid.
Dit product voorkomt mee-eters en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen.

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES
ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Ten eerste wil ik kwijt dat ik olijven altijd al heerlijk vind in huidverzorging. Je ruikt het ook goed terug in het product. De scrub is niet te grof waardoor het inderdaad ook geschikt is voor je gezicht. Persoonlijk houd ik van een grovere scrub voor mijn lichaam dus deze gebruik ik alleen op mijn gezicht.
Erna voelt de huid lekker zacht en ook goed gehydrateerd door de olijf extracten. Hele fijne scrub, ook voor de gevoelige huid!

ZALF

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

De Natuurlijke Olijfolie Zalf is een zalf dat de huid sneller doet herstellen. Ook beschermd het tegen irritaties. De zalf kan zelfs worden gebruikt bij kinderen vanaf 3 maanden en ouder.
De hoofdingrediënten zijn canola oil, cotton oil, lanolin, macadamia oil, olive oil, squalane en triglycerides.

 
ZIAJA: MIJN MUSTHAVES
ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Je zult misschien denken ‘Waarom een zalf?’. Ik gebruik deze namelijk heel graag voor mijn lippen! Ik heb last van droge lippen en zeker met matte lipsticks is dat een probleempje.
Deze zalf is perfect om op mijn droge lippen te doen. Vooral ’s nachts breng ik het aan maar ook ’s morgens. Dan dep ik de overtollige zalf af met een wattenschijfje en breng ik erna de lipstick aan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

ZIAJA: MIJN MUSTHAVES

Ziaja is dus verkrijgbaar bij de winkel in Den Haag maar natuurlijk ook via de webshop van Ziaja. Ze hebben echt een mega groot assortiment en hebben allerlei lijnen voor ieder huidtype en iedere voorkeur. Snuffel maar even rond zou ik zeggen.

Prijzen:

  • Ziaja Aloë Gezichtstoner €2.79 (200ml)
  • Ziaja Olive Leaf Gel Scrub €4.69 (200ml)
  • Ziaja Natuurlijke Olijfolie Zalf €2.49 (20ml)

Kende jij het merk Ziaja al?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May