Kort geleden liet ik jullie een aantal producten van Pixi Beauty zien. En nu is dit merk ook gewoon in Nederland te koop! Ik was bij de lancering bij Babassu in Amsterdam en laat je zien wat er in de volle goodiebag zat. Kijk je mee?

PIXI BEAUTY

Pixi beauty Nu in nederland

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de kleurtjes te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

PIXI BEAUTY BY BABASSU

Het merk is een grote hit in Engeland en dit is overgewaaid naar Nederland. Het werd dus tijd om het merk ook in ons kikkerlandje te gaan verkopen. Dit kan nu bij Babassu in Amsterdam én Den Haag. En natuurlijk via de webshop.
De lancering werd gevierd met een presentatie van Make-up Artist Amanda Bell die een prachtige voorjaarslook creëerde met de nieuwste en populairste Pixi producten.
Na het evenement kregen we natuurlijk een goodiebag mee en die zat best vol! In dit artikel laat ik je de producten zien en vertel ik je gelijk wat ik ervan vind.

DOUBLE CLEANSE

Pixi beauty Nu in nederland

Ik begin zoals altijd met het reinigingsproduct. Dit is de Double Cleanse en bevat dus twee verschillende cleansers. Het wordt omschreven als een diepe 2-in-1 reiniging die zelfs waterproof make-up en SPF producten verwijdert.
Aan de ene kant vind je een solide reinigingsolie die Vitamine E, Camellia olie en teunisbloemolie bevat. Dit reinigt dus niet alleen maar hydrateert en heelt tegelijkertijd de huid.
De andere kant is de tweede stap van je routine en is een cream. Deze bevat Vitamine C, peptiden en aminozuur die anti-aging werken.

Pixi beauty Nu in nederland
Pixi beauty Nu in nederland

Als eerste wil ik even kwijt dat dit product tot de favorieten hoort van een heleboel bevriende influencers. En ik moet het ze nageven, het is inderdaad een heerlijk product. Het ruikt erg fijn en het doet wat het moet doen.
De solide olie is heerlijk en smelt meteen wanneer het in aanraking komt met mijn huid. Ik masseer het in en haal het vervolgens van mijn gezicht af met een vochtig gezichtsdoekje.
De crème is erg lekker zacht en verwijdert alle overige restjes en zorgt voor de anti-aging werking. Na gebruik voelt mijn huid schoon, zacht en absoluut niet trekkerig aan. Ook mijn oogmake-up is trouwens goed verwijderd!

ROSE OIL BLEND

Pixi beauty Nu in nederland

Door naar de gezichtsolie. Eén van mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten. Deze Rose Oil Blend wordt omschreven als een luxe ultra-voedende olie. De botanische blend bestaat uit een krachtige mix van plantaardige oliën die zorgen voor een glow en elasticiteit van de huid.
De Zoete amandel-, rozenbottel-, jojoba-, granaatappel- en rose geraniumolie verzachten de huid en de geur van roos doet je ontspannen.

Pixi beauty Nu in nederland
Pixi beauty Nu in nederland

De olie zit in een flesje met een pipetje. Hierdoor kun je goed gedoseerd werken vind ik altijd. Je kunt de olie op zich gebruiken voordat je gaat slapen (dat raad ik sowieso aan) maar je kunt het ook mengen met je dagcrème of foundation voor extra hydratatie en en glowy look.
De olie ruikt mega lekker! Ik heb ook de jasmijn versie geroken en die vond ik echt heel vies. Ik zou dus voor de rozen variant gaan als je echt voor de geur wil gaan! Hij voelt ook heerlijk op de huid. Maar olie vind ik altijd zalig!

BEST OF BRIGHT

Pixi beauty Nu in nederland

Deze kit de ‘Best of Bright‘ bevat drie producten en is ideaal als je het merk eens wil uitproberen. In de kit vind je de Glow Mud Cleanser, de Glow Tonic en het Glow Mud Mask.
Deze producten samen beloven je huid te laten stralen. De Glow Tonic is trouwens een van de best verkochte producten van het merk.

Pixi beauty Nu in nederland
Pixi beauty Nu in nederland

De Glow Tonic is dus een mega populair product. Ook om me heen hoor ik dat vaker. Deze set is dus perfect om het eens te proberen. Als het bevat kun je gewoon de fullsize producten aanschaffen.
First of all, de Glow Mud Cleanser is dus een reiniging die de make-up verwijdert en je huid reinigt. Het is een romige cleanser die mijn gezicht heel zacht maakt. Hij werkt ook exfoliërend en ruikt heerlijk.
De Glow Toner gebruik je na het reinigen door het met een wattenschijfje aan te brengen op de huid. Dit werkt exfoliërend en maakt de huid MEGA zacht.
Tot slot is er nog het Glow Mud Mask. Een masker dat echt een ‘klei’ masker is en opdroogt op de huid. Het ruikt ook echt lekker! Niet naar modder ;-). Een masker dat ik zeker vaker ga gebruiken om mijn huid te ontgiften.

MAKE-UP PALETTE

Pixi beauty Nu in nederland

Het allernieuwste product is het Romantic Radiance Palette en is een samenwerking met Chloe Morello. Dit palette bevat alles wat je nodig hebt voor het gezicht. Namelijk blushes, highlighters, oogschaduws en liners en/of brow poeders.
Het palette bevat Chloe’s favoriete glow kleurtjes en is uiteraard parabenen-vrij.

Pixi beauty Nu in nederland
Pixi beauty Nu in nederland
Pixi beauty Nu in nederland

Tot slot nog een make-up product. Het palette dus. Ik vind het palette persoonlijk echt heel fijn. Ik vind vooral de highlighters mooi en ook kan ik hier een heel mooie ooglook mee maken.
De poeders zijn goed gepigmenteerd en opbouwbaar. Ik merk dat ze weinig fall-out hebben en dat vind ik fijn.
Het enige waar ik niet heel tevreden over ben zijn de wenkbrauw poeders. Die vind ik te weinig gepigmenteerd. Voor lichte brows is het perfect. Maar ik heb heel donkere, en wil graag strakke brows. En dat lukt niet goed met de poeders. Verder vind ik hem echt heel fijn! De blush gebruik ik regelmatig.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Pixi beauty Nu in nederland

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoord verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop.
Ze hebben een groot aanbod maar nog niet alles. Misschien komt dat nog en je kunt het natuurlijk altijd aanvragen. Bij genoeg vraag zullen ze het vast gaan verkopen 😉

Prijzen:

  • Double Cleanse €31
  • Rose Oil Blend €34
  • Best of Glow Kit €26
  • Romantic Radiance Palette €36

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Pixi Beauty?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May